A fehér póló viselése cseppet sem nagy ördöngösség, hiszen az egyszerű alapdarab gyakorlatilag mindenhez remekül passzol. Néhány apró divattrükk segítségével azonban a sikkes, stílusos megjelenés is garantált.

hirdetés

Fehér póló viselése változatosan, sikkesen

Vannak olyan egyszerű, ámde annál több lehetőséget rejtő kulcsdarabok a szekrényben, amelyeket egyetlen hét alatt akár több, különböző stílusú összeállításban is be lehet vetni. A szimpla fehér póló például az egyik legnagyobb jolly joker a ruhatárban. Bármivel összeboronálható, könnyedén egyedivé varázsolható, mégsem teszi tolakodóvá vagy túlzóvá a megjelenést.

Megesik, hogy a nyári szezon végére teljesen kifullad a sikkes repertoár, sokan már csak tehetetlenül állnak a gardrób előtt reggelente, hiszen nincs kedvük századjára is ugyanazt a maxiruhát vagy csinos kis miniszoknyát viselni a nap folyamán. Ilyenkor jönnek jól a fehér pólós összeállítások, amelyeket a végtelenségig lehet cifrázni és variálni.

A galériában több különböző stílusú, egészen eltérő összhatást eredményező szettet mutatunk, amelyek egytől egyig a fehér póló letisztultságára épülnek. Nincs bennük semmi extra, mégis hozzák a laza, könnyed nyári hangulatot.

 

Az egyszerű fehér pólók már rég kiléptek a sportos tornaruha skatulyájából, számtalan alkalommal bizonyították már be, hogy sokkal több lehetőség és izgalom rejlik bennük, mint azt gondolnánk. Gyakorlatilag olyanok, mint egy hófehér festővászon, amiből még tényleg bármit ki lehet hozni.

Nemhiába mondják, hogy bármilyen stílusban remekül mutatnak, ugyanis elegáns, sportos, lezseren nőies összeállításokban éppúgy bevethetők. Sportcipővel hanyag kisugárzást eredményeznek, ám bátran viselheted őket a nyár kedvenc magas sarkú szandáljaival is, ez esetben a kifinomult elegancia garantáltan maximalizálja majd a vonzerőt.

Monokróm szettekben könnyed, visszafogott hatást keltenek a fehér pólók, miközben a színes, mintás holmik sokkal erőteljesebben vibrálnak, látványosabban érvényesülnek mellettük. Bármilyen árnyalat szuperül mutat a fehér mellett, s ha túlzónak érzed az élénk outfitet, mindenképpen érdemes lehet egy fehér pólóval lágyítani az összképet.

Ha még tovább szeretnéd bolondítani az eredményt, egyszerű trükkökkel még a fazonján is alakíthatsz. A vállak betűrésével, a póló megkötésével egészen más hangulatot teremt majd az egyszerű kulcsdarab, az átalakításhoz pedig a legtöbb esetben nem kell varrókészlet, sem pedig extra kézügyesség.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés