A fehér nadrág általában a nyári hónapok kedvelt ruhadarabja, ám hiba lenne kizárólag a ferőfényes napsütésben hordani. Mivel elég feltűnő darab, hamar magára vonzza a tekintetet, így minden évszakban jól jöhet, ha fel akarjuk dobni a megjelenésünket, extrák nélkül.

A fehér nadrág mindig divatos

Sokan tartanak a fehér színtől, mondván könnyen koszolódik, vagy túlságosan élénk, pedig nagyon sok előnye van, ami miatt nem érdemes kihagyni a mindennapi ruhatárból. Először is elegáns megjelenést ad, még akkor is, ha alapvetően sportos az összeállításod. Különösen, ha monokróm szettben viseled, de már akkor is nyert ügyed van, ha csak a nadrág fehér rajtad.

Ezen kívül ad egyfajta nőies bájt és fiatalos megjelenést, amire csak kevés szín képes a palettán. A másik nagy előnye, hogy mindennel passzol, ami valljuk be, igencsak hasznos tulajdonság. Ha reggel felkapsz egy fehér nadrágot, szinte mindegy, mit veszel fel mellé, nem kell percekig gondolkodni, vajon passzolnak-e egymáshoz a ruhadarabok. Ráadásul örök kedvenc, ez a szín soha nem megy ki a divatból.

Ha még egy kis bátorításra van szükséged, alább mutatunk néhány inspirációt, amiktől biztosan kedvet kapsz, hogy a fehér nadrág a ruhatárad állandó darabja legyen.

A fehér különböző árnyalataival is kísérletezhetsz, például egy krémszínű darab nagyon jól mutat elefántcsontfehér és bézs színű darabokkal. Kiegészítőként válassz barnás darabokat a tökéletes összhangért.

Monokróm szettekben is irtó jól néz ki és nagyon elegáns a fehér nadrág. Ha van egy pici felesleg a combokon vagy derékban, egy bővebb fazon ideális lehet. A felső is lehet bő fazonú, amit csak elől tűrj be a nadrágba.

Ahogy már írtuk, bézs és barnás színű darabokkal irtó jól mutat, amit már csak néhány arany színű ékszerrel és egy feltűnő darabbal párosítva érheted el az igazán sikkes megjelenést.

Barna és fekete kombóval sem rossz, aminek az összképét még a tornacipő sem tudja elrontani.

Egy sportos felsőt is azonnal elegánssá tesz a fehér.

Nemcsak önállóan, overallként is bevetheted. Így még könnyebb az öltözködés.

Egy csinos blúzzal és színben harmonizáló kiegészítőkkel mesésen mutat.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés