A tavaszi-nyári divatszezon két legnépszerűbb eleme bátran összekombinálható, hiszen a fehér nadrág és a csíkos ing bármilyen verzióban jól mutat együtt, ráadásul stílusos, mégis kényelmes viseletet biztosítanak.

hirdetés

Egy igazán sikkes szetthez nem kell más, mint két időtálló, letisztult darab, ami külön-külön is sokoldalú, de párt alkotva ugyancsak változatosan hordható. A klasszikus csíkos ing és fehér nadrág a legtöbb divatüzlet kínálatában megtalálható idén, hiszen mindkettő roppant népszerű a tavaszi-nyári szezonban, ami még inkább megmutatkozik abban, hogy sokan együtt viselik őket.

A világos nadrág és a pizsamacsíkos ing egyaránt aduász eleme lehet a ruhatárnak, hiszen összeboronálva is mentőövet jelenthetnek azokban a szekrény előtt toporgó pillanatokban, amikor nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel. Ha nőies, kifinomult megjelenésre vágysz, biztos, hogy ezzel a párossal nem hibázhatsz!

Fehér nadrág és csíkos ing stílusosan: sokféle verzióban jól mutat a divatos páros

A szofisztikált quiet luxury stílus, valamint az előkelő megjelenést szem előtt tartó old money trend is hozzájárult ahhoz, hogy ismét felkapottá vált ez a két klasszikus alapdarab. Ám a fehér nadrág és a csíkos ing kombinációját nem csak elegáns verzióban lehet elsütni.

A kiegészítők variálásával akár a sportos eleganciát, akár a modern nőiességet, esetleg a romantikus retró hangulatot éppúgy megteremtheted az alapdarabokból álló öltözékedben. Ennek a párosnak a stílusát igazán egyszerűen lehet formálni, ha mondjuk, csak két-három napra utazik el az ember lánya, erre az alapra könnyedén építkezhet.

A szett stílusának szempontjából az is meghatározó lehet, hogy milyen anyagú és fazonú a nadrág. Az A vonalú, derékhangsúlyos szabás roppant nőies, és akár a harmincas-negyvenes évek előkelő divatjának hangulatát is megidézheti egy lengébb, selyemhatású kreáció. Ugyanígy a fémes kiegészítők, ékszerek is elegáns szintre emelhetik a nadrág és az ing párosát.

A fehér farmerral a sportos eleganciára erősíthetsz rá, és persze, nem muszáj a klasszikus kék-fehér csíkos inget választani hozzá.

Lehet piros, bézs, khaki, fekete vagy zöld alapú a mintázat, bátran váltogathatod az ízlésednek megfelelő, színtípusodhoz passzoló árnyalatokat.

Az oversize, avagy túlméretezett fazonú ing lezsersége jó alapot nyújthat egy kifinomultan nőies, mégis kényelmesen laza összeállításhoz, de könnyedén átlapolt blúzt varázsolhatsz a felsőből, amennyiben épp arra szottyan kedved.

Fehér vagy krémszínű, világos bermudával úgyszintén elegánsan mutat a pizsamacsíkos ing, az apró részletekre ügyelve, igazán stílusossá teheted a nyárias, könnyed alapszettet.

Amennyiben összecseng a kiegészítők árnyalata, máris eleganciát, harmóniát sugároz a két kulcselemmel megalapozott kombináció.

Ehhez a szolid pároshoz jól passzol a loafer és a blézer, de sportcipővel, magassarkúval kiegészítve megint más hangulatot hozhatsz létre.

Nem csak a szolid, elegáns stílust veheted alapul, kreatívan játszadozhatsz ezzel a párosítással, például színes kiegészítőkkel feldobva látványosabb összképet teremthetsz.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés