A szimpla farmernadrág és a sikkes, elegáns körömcipő párosa újult erővel tért vissza a mindennapi divatba, idén tavasszal minden stílusban bevetheted a nyolcvanas évek kedvenc párosítását. Mutatunk egy kis inspirációt!

hirdetés

A farmernadrág és a körömcipő nagyon ütős párost alkot

A farmernadrágok megkerülhetetlen, megunhatatlan elemei a tavaszi ruhatárnak, azonban a klasszikus sportcipő-farmer kombináció igen hamar elcsépeltnek érződik, ha minden egyes héten elsüti az ember. A nyolcvanas évek trendjei igazi felmentőseregként érkeztek a hétköznapokba, a legsikkesebb párosítás pedig a szimpla farmeres szettekből is kihozza a maximumot.

A körömcipőket sokan a szekrényben őrizgetik és meghagyják az elegáns eseményekre, koktélruhák mellé. Kár a dobozban tartogatni őket, ugyanis a visszatérő retró trend szerint idén a farmernadrágok mellett is ultra nőies hatást keltenek a klasszikus magas sarkú cipők. Habár a cipőválasztás csupán apró részletét adja a teljes összeállításnak, a körömcipő stílusformáló ereje olyan erős, hogy a legegyszerűbb összeállítást is képes nőies szintre emelni.

A galériában mutatunk néhány inspiráló, eltérő stílusú összeállítást. Ha így variálod a körömcipő és a farmernadrág párosát tavasszal, garantáltan nem fogsz ráunni az alapdarabokra.

 

A nyolcvanas évek divatja abszolút előtérbe helyezte a merész részleteket és a furcsa kombinációkat, miközben a nőies megjelenés, a dögös összhatás sem szorult háttérbe. 2024-ben az ütős stílusmixek újult erővel tértek vissza a hétköznapi trendek közé, ezáltal cseppet sem meglepő, hogy a farmernadrág és a körömcipő párosa is reflektorfénybe került.

Noha a tavaszi divat elsődlegesen a törpesarkú cipőket részesíti előnyben, a magasabb körömcipőknek éppúgy teret enged. Habár a farmerek alapvetően nem nevezhetők elegáns viseletnek, egy csinos magassarkú mellett, blézerrel összeboronálva simán megállják a helyüket egy irodai napon is. Igaz, a körömcipő nem a legkényelmesebb viselet, de néhány praktikával némiképp ellensúlyozható a lábakat kínzó hatása. Arról azonban nem tanácsos megfeledkezni, hogy a magas sarkú topánok nem mindennapos viselésre lettek kitalálva, heti egy-két alkalommal azonban még nem okoznak jelentősebb lábfájdalmat vagy problémát.

Idén nem csak a testhezálló, szűk farmernadrágokkal kombinálhatod a körömcipőket. A farmertrendek abszolút a bővebben szabott, kényelmes verziók felé mozdultak, amihez az utcai divat teljes mértékben alkalmazkodott. Az A vonalú nadrág, a baggy fazon és a tépett, lezser hatású darabok mellett ugyanolyan remekül mutatnak az elegáns részletek. Ne félj kipróbálni izgalmas stílusmixeket, a tavaszi szezon határozottan a kísérletezésről szól majd!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés