A 2024-es trendek mellett sem lesz unalmas az utcai divat, a nőies sikk átveszi az uralmat a hétköznapi szettek felett.

hirdetés

Ezek lesznek a legmenőbb 2024-es trendek

A divat hullámzása mindig felpezsdíti egy kicsit a megjelenést. Persze az öltözködésnél nem csupán az aktuális trendek mérvadók, hiszen hiába divatos egy ruhadarab, ha nem passzol az alkati adottságokhoz. Ennek ellenére érdemes mindig frissíteni egy kicsit a ruhatárat, hiszen már finom változtatások is elegendők ahhoz, hogy magabiztosan és energikusan indulj neki az új esztendőnek, vagy épp az új szezonnak.

Természetesen nem kell a szekrény teljes tartalmát új holmikkal helyettesíteni. A divatban vannak örök klasszikusok, amelyek soha csúsznak le a népszerűségi listákról, valamint a legtöbb esetben az elmúlt év legerősebb stílusrészletei sem tűnnek el nyomtalanul a repertoárból.

Ennek ellenére érdemes már most áttekinteni, hogy melyek lesznek a 2024-es év legmenőbb trendjei, amelyek alaposan felrázzák, felpezsdítik majd az utcai divatot. A nőies sikk és az elegancia kerül előtérbe, persze a lezserebb darabok sem szorulnak háttérbe.

 

Az oversize ruhadarabok trendjéről abszolút nem kell lemondani, bár a nagy méretű pulcsik és blézerek helyett most inkább a lezser ingek kerülnek előtérbe. Ezeket egy egyszerű blúz vagy póló felett is viselheted, de begombolva, övvel szűkítve is hihetetlenül sikkesen mutatnak.

A jövő év egyik legerősebb trendje a bőrhatású darabokban rejtőzik majd. A műbőr nadrágok és szoknyák már idén is rendkívül népszerűek voltak, azonban 2024-ben talán még trendibbek lesznek, mint eddig bármikor. Leginkább a midi, illetve maxi fazonú szoknyák, valamint a széles szárú bőrnacik tarolnak majd.

A kiegészítők szintén átalakulnak egy kicsit, ugyanis a miniatűr táskákat a hatalmas fazonok váltják, a csillogás pedig leginkább az arany tónusra korlátozódik majd. Az aranyló holmikkal nem lehet túlzásba esni, akár ruhaként, akár ékszerként bevetheted majd a hétköznapi szettekben. A minták között ott lesz majd a kockás és a pöttyös, azonban 2024-ben leginkább a virágokkal teheted majd romantikussá és nőiessé a megjelenésedet.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés