Ezek a nőies nadrágok a tavaszi szezon kedvencei. Nem csupán sikkesek és izgalmasak, bármilyen stílusban bevethetők, így tényleg ki lehet használni őket a hétköznapok során.

hirdetés

A tavaszi szezon rengeteg izgalmas ruhadarabbal készült idén, az átmeneti időszak alaposan felfrissítette a ruhatárakat. A nadrágok között most abszolút a nőies fazonok tarolnak, az alakformáló, csinos darabok kerültek előtérbe. Természetesen a széles szárú, baggy és zsebes verziók sem tűntek el a kínálatból, ám aki a kifinomultabb divatot kedveli, tavasszal tényleg tud miből válogatni. Ezek a klasszikus nadrágok időtállók, praktikusak, ráadásul bármilyen stílusban megállják a helyüket.

Csinos, nőies tavaszi nadrágok

Élére vasalt nadrágok

Az elegáns élére vasalt nadrágok népszerűsége szárnyal manapság, ami talán egy kicsit annak is köszönhető, hogy a francia sikk alapelemét képezik ezek a csinos, visszafogottan nőies darabok. Már maga a szabás is egyfajta határozottságot és eleganciát sugall, de ez nem korlátozza a nadrágok merész stílusmixekben való alkalmazását. Vagányabb, lezserebb szettekben éppúgy megállják a helyüket, melegítőfelsővel és baseballsapkával kombinálva vagy kosztümszettben egyaránt viselheted őket.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Trapézfazonok

A retró stílus őrületes lendülettel tért vissza 2024-ben, s bár az alacsony derekú nadrágoknak nem sokan örültek, a trapéz fazonok mindenkit kárpótolnak. A csinos, különleges és extra nőies szabás könnyed eleganciát sugall, kosztümszettekben szuperül mutat a munkanapokon. Egy szimpla blúzzal vagy pólóval éppúgy kombinálhatod a kedvenc darabjaidat, de hűvösebb napokon még a kötött pulcsik is előkerülhetnek a szekrény mélyéről. A magas sarkú cipők sem feltétlenül szükségesek, egy szimpla edzőcipővel kombinálva sem veszítik el elegáns kisugárzásukat. Tavasszal abszolút a színes verzióké a reflektorfény, bátran válogass a pasztelles, izgalmas árnyalatok között!

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

A trapéz szabás nem csupán az elegáns anyagú nadrágokat érte utol, a farmerek között is felbukkantak a retró változatok. Bár alapvetően a farmernadrágok inkább sportos és lezser viseletnek számítanak, a szabás rendkívül sokat nyom a latban. A látványosan kiszélesedő száraknak köszönhetően nem csak az alakformáló hatás érvényesül, a nőies megjelenés is felerősödik. Na persze egyáltalán nem mindegy, hogy mivel kombinálod a kiszemelt farmert. Ha sikkes, franciásan stílusos összképre vágysz, a finomabb alapdarabok között érdemes nézelődni.

Képek: Valentina Frugiuele/Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Egyenes szárú farmerek

És ha már farmernadrágok, nem lehet elmenni szó nélkül a tavasz kedvence, az egyenes szárú farmerek mellett sem. Sokáig a testhezálló darabok vezették a népszerűségi listákat, majd jöttek a bő, az alakból nem sokat mutató darabok. Úgy tűnik, most az arany középút lett a legtrendibb, a nőies divat pedig imádja az egyenes szárszabást. Könnyedén kombinálható, a legtöbb alkati adottság esetén csinos és előnyös, a megfelelő kiegészítőkkel és ruhadarabokkal összeboronálva abszolút hozza a vonzerőnövelő összhatást.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Valentina Frugiuele/Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Streetstyleshooters/Christian Vierig/Valentina Frugiuele/Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés