Ezek a tavaszi szettek lapos talpú cipővel is nagyon mutatósak és stílusosak, nem feltétlenül kell magassarkúban flangálni a nap folyamán. Izgalmas, lezseren elegáns összeállításokat mutatunk inspirációként.

hirdetés

Tavaszi szettek lapos talpú cipővel

Bár a magas sarkú cipők roppant nőiesek, ugyanakkor hosszabbnak láttatják a lábakat és a kecses tartást is megkövetelik, a lapos talpú lábbelik sem jelentenek hátrányt a nőies megjelenést illetően. Tény, hogy egy csinos kis körömcipő még a farmernadrágokat is elegánsabbá tudja tenni, ráadásul már hideg sincs a falatnyi, sikkes darabok viseléséhez, ám gyakran a kényelem vezérli a cipőválasztást, hiszen fontos, hogy az öltözék igazodni tudjon a mindennapok ritmusához, élethelyzeteihez.

A kényelmes, komfortos öltözködés azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a nőies, stílusos összhatásról. A megfelelően összeállított tavaszi szettek abszolút hozzák a lezser eleganciát akkor is, ha lapos talpú cipővel kombinálod a kedvenc kulcsdarabjaidat.

Itt az ideje, hogy az edzőcipők, a mokaszinek és a loaferek előkerüljenek a szekrény mélyéről! A galériában mutatunk néhány inspiráló tavaszi összeállítást, amelyek garantáltan izgalmassá teszik és felpezsdítik a mindennapi megjelenést az átmeneti szezonban.

 

Manapság a divat már nem olyan szigorú, a szabályokat sem kell véresen komolyan venni. A nőies és sportos holmikat bátran lehet kombinálni egymással, a merész stílusmixek ugyanis nemcsak divatosak, hanem hihetetlenül fel tudják dobni a szimpla összeállításokat. A lapos talpú cipők és az elegáns, nőies ruhadarabok összeboronálása remek alapot kínál az efféle stílusesszencia megteremtéséhez.

A bátrabbak a divatos, lenge maxiszoknyákat, sőt, a dögös miniszoknyákat is kombinálhatják laza edzőcipővel. A lezser eleganciát nem lehet megunni a tavaszi időszakban, de ha egy kicsit visszafogottabb verzióban gondolkoznál, még mindig ott vannak a lapos talpú loaferek és mokaszinek, amelyek egy fokkal visszafogottabb stíluskombót eredményeznek.

Az elmúlt években a fehér edzőcipők és a mutatós belebújós félcipők mellett visszatértek a klasszikus gumitalpú tornacipők is, amelyek nagyon népszerűek a szezonban. Lehetsz bátor és merész a hétköznapi szettek összeállításakor, a nőiesség nem a cipősarok méretében rejtőzik! Állj nyitottan az aktuális trendekhez és fazonokhoz, találd meg a különböző stílusok párosításában rejlő harmóniát!

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés