A fehér ing minden nő ruhatárában megtalálható, és egyszerűségének köszönhetően sokkal többet ki lehet belőle hozni, mint azt elsőre gondolnád.

hirdetés

Így lesz sikkes a fehér ing idén

Az olyan ruhadarabok, mint a fehér ing, sosem mennek ki a divatból. Elegáns és nőies, ami egyaránt megállja a helyét blézerrel, de akár farmerral, sportcipővel is. Míg az egyik szettet kifinomulttá teszi, addig a másikat sikkessé. Egyszerűségének köszönhetően szó szerint mindennel viselhető, ezért még a legkétségbeesettebb reggeleken is utána nyúlhat az ember lánya.

A hűvösebb idő megérkezésével ismét előveheted a fehér inget, ami az őszi hónapokban nagyon jól kihasználható. Bár egyértelműnek tűnik, hogy ez az alapdarab bármivel viselhető, mi most kifejezetten azokat az inspiráló összeállításokat gyűjtöttük össze, amelyekben megtalálhatóak a legfrissebb trendek.

Amíg az idő engedi, addig viselj rövidnadrágot, ebből válassz bőrhatású darabot, hiszen az őszi szezonnak ez a legnagyobb trendje. A fehér ing sokkal visszafogottabbá varázsolja majd az összeállítást.

A bézs nadrágot sem kell eltenni, és fehér inggel hordva, biztosan kedvenc lesz.

A teljesen fehér összeállításokat sem érdemes hanyagolni a nyár végével. Válassz hozzá színes kiegészítőket, és így biztosan nem kelt majd unalmas hatást.

Idén az állatminta az új módi, ehhez pedig nagyszerűen illik a fehér ing. Kellően szolid, így elkerülhető a közönséges hatás.

Elképesztően sikkes lesz az összhatás, ha a fehér inget világos blézerrel kombinálod. A frissebb megjelenés érdekében viseld színes nadrággal.

Az oversize ing is nagyon népszerű jelenleg, viszont szélesíthet. Ezért kombináld szűkebb nadrággal, és egy részét be is tűrheted.

A farmer-ing-blézer hármas most sem maradhat ki, színes vagy kockás zakóval pedig nagyon friss lesz a megjelenés.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés