A letisztult fazonú fehér ing elképesztően változatosan viselhető a szezonban, csak egy kis kreativitás kell ahhoz, hogy ne váljon unalmassá. A blogger öt különböző szettet mutat, amiben remekül alkalmazható a klasszikus alapdarab.

hirdetés

Bár az alapdarabok sokoldalú variálhatóságában sokan kételkednek, hiszen egy idő után könnyedén unalmassá válhatnak, nem érdemes emiatt száműzni a ruhatárból az egyszerű holmikat. Egy kis kreativitással elképesztően izgalmassá lehet tenni őket, a klasszikus fehér ingben például sokkal több lehetőség rejlik, mint azt elsőre gondolnád. Lezseren elegáns és sikkesen nőies összeállításokban éppúgy ott a helye!

A fehér ing ilyen változatosan viselhető a szezonban

A tavaszi-nyári szezon elképesztően izgalmas kínálattal dobta fel a hangulatot idén, ám a klasszikus kulcsdarabokról sem érdemes megfeledkezni. Egy letisztult szabású fehér ing hihetetlenül fel tudja dobni a hétköznapi szetteket, ráadásul számtalan stílusban és kombinációban megfordulhat, ezáltal nemcsak nőies és elegáns, hanem praktikus viseletnek is számít.

A videóban öt teljesen különböző szettben mutatja meg a blogger, hogy a fehér ing valóban rendkívül változatos. Felfrissíti a nyári megjelenést, megfűszerezi az utcai öltözékeket.

Az egyszerűbb nyári ruhákra felvéve jó szolgálatot tesz, lezserebbé és stílusosabbá varázsolja a megjelenést. Az már csak hab a tortán, hogy a tűző napon még a fényvédelemben is segédkezik! A különböző szoknyák mellé társítva lazán és elegánsan egyaránt viselheted a fehér ingeket, betűrve és végiggombolva egyértelműen kifinomult összképet eredményez, míg kiengedve és szétnyitva egészen más hangulatot kelt.

Hűvösebb napokon szuper választás a réteges szettekhez, hiszen akár felső, akár alsó rétegként egyaránt megállja a helyét. Persze nem mindegy, hogy mivel kombinálod, de egy laza, légáteresztő fehér inggel akkor sem tudsz mellényúlni, ha napközben mégis felmelegedne a hőmérséklet.

Szuperül összeboronálható más alapdarabokkal, a fehér ing zseniálisan alkalmazkodik a ruhatárad többi eleméhez. Minden esetben nőies megjelenést biztosít, ám ettől függetlenül tényleg bármilyen stílusban helytáll, igazodik a szett hangulatához.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images for Alexandra Lapp x Seidensticker/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés