A 2024-es tavaszi divat szerint a fehér ruha nem csupán az esküvő alappillére lehet, a hétköznapokban is fontos szerepet játszik. Ez a darab garantáltan meghozza a kedvet egy csinos fazon beszerzéséhez.

hirdetés

A tavaszi hónapokkal általában megérkeznek a vidám árnyalatok is, azonban idén nem csupán a vibráló, valamint pasztelles tónusokat felvonultató paletta kerül előtérbe. A divat határozottan reflektorfénybe helyezi az elegáns, nőies fehér ruhákat, amelyek letisztult és frissítő kisugárzást kölcsönöznek a megjelenésnek. Bár első blikkre kissé unalmasnak, esküvősnek tűnhet a népszerű trend, valójában a csinos hófehér ruhadarabokkal zseniálisan lehet trükközni.

Habár tény, hogy alapvetően ilyenkor a színeké a főszerep, a klasszikus alaptónusokról semmiképp nem szabad lemondani. A fehér különösen izgalmas és praktikus árnyalat a ruhatárban, ráadásul nem csupán az esküvő alkalmával kaphatja meg a főszerepet. Az idei tavaszi-nyári divat rajong a csinos kis fehér ruhákért, amelyeket rendkívül változatosan lehet viselni a hétköznapok során.

Lara Cosima Henckel von Donnersmarck, a húszéves arisztokrata modell és divatikon mesés ruhaválasztásával már most meghozza a kedvet az új, nőies trendhez. Stílszerűen a leggyönyörűbb esküvői ruhákat bemutató bridal fashion week-en viselte a sikkes darabot, ahol az első sorban igazi hercegnőként tündökölt benne.

 

Ez a csinos fehér ruha beharangozza a tavaszi-nyári divat egyik legnőiesebb trendjét

A csinos tavaszi fehér ruháról sokan kapásból az egyszerű ingruhára asszociálnak, azonban a lehetőségek tárháza sokkalta széleskörűbb ennél. Lara Cosima választása például egy elegánsabb, kifinomultabb oldalát mutatja meg a fehér ruháknak, amelyek egyébként sem állnak távol a nőies, sikkes megjelenéstől.

A tweedanyag teszi igazán izgalmassá a kreációt, na persze a csinos vonalvezetés mellett. Noha a dekoltázs kissé merésznek hat, a ruha finom, lágy esése és elképesztően elegáns anyaga miatt egyáltalán nem teszi kihívóvá a modell megjelenését. A csinos darabot a krémes alapszín, valamint a bézses kockázás teszi egyedivé és igazán különlegessé. Idén a fehér minden árnyalata divatos, így könnyű olyan verziót választani, ami kellőképpen passzol a bőrtónushoz és a személyes ízlésvilághoz.

 

Lara Cosima esetében cseppet sem meglepő, hogy mind az aktuális eseményt, mind pedig a szezonális trendeket figyelembe veszi a ruha kiválasztásakor. A fehér tónus tökéletesen passzolt a bridal fashion week hangulatához, pláne, hogy cseppet sem keltette egy egyszerűbb menyasszonyi ruha hatását, sőt! A fiatal lány nem csak influenszerként, modellként éppúgy egyre ismertebb. A szakma másik oldalát csakugyan jól ismeri, ugyanis 2022 óta divattervezést tanul Manhattanben. Az ízlése valóban kifogástalan, ezzel a gyönyörű darabbal pedig határozottan megmutatta, hogy a fehér ruhák trendje idén igencsak erősen jelen lesz az utcai divatban is.

Kiemelt kép: Cesc Maymo/Getty Images.

Cikkfotók: Cesc Maymo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés