Telt alkatra sem lehetetlen előnyös fazont találni, ezek a farmernadrágok csodásan mutatnak nőies idomokon. Kényelmesek, mégis hihetetlenül sikkes összhatást eredményeznek a hétköznapi szettek részeként.

hirdetés

Farmernadrágok telt alkatra árakkal, lelőhelyekkel

A tökéletes farmernadrág megtalálása olykor nem egyszerű feladat. Alkati adottságoktól függetlenül feladja a leckét a vásárlás, ugyanis a merevebb anyag esetében számos tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy a kiválasztott darab nyújtsa és előnyösen formálja a lábakat, ne lapítsa le a feneket és ne tömörítse össze az alakot.

Az első és legfontosabb, hogy maga a szabásvonal passzoljon a sziluett sajátosságaihoz, kiemelje a nőies vonalakat. Ha ez stimmel, még mindig vannak olyan aprócska részletek, amelyek könnyedén lerombolják az összképet. Ilyen például a zsebek mérete és formája, valamint a derékmagasság. Minden esetben figyelembe kell venni az alkati adottságokat, másként a komfortérzet határozottan romlik, ráadásul az ember lánya még nem is látja csinosnak magát a kiválasztott farmernadrágban.

A galériában olyan csinos, kényelmes, trendi darabokat mutatunk, amelyek kifejezetten passzolnak teltebb alakra. Ezek a farmernadrágok kiemelik a nőies vonalakat, előnyösen formálják a sziluettet és nyújtják lábakat, ráadásul abszolút feldobják a megjelenést. Árakkal, lelőhelyekkel tekintheted meg őket.

 

Telt alak és telt alak között is van különbség, így semmiképpen nem érdemes egyetlen kategóriába sorolni a plus size méretben is mutatós nadrágfazonokat. Nagyon nem mindegy, hogy valaki alma- vagy éppen körtealkattal rendelkezik, márpedig mindkettő befolyásolja, hogy egy adott farmer hogyan mutat majd az alakon. Almaalkat esetén a derékszabás az, amire jobban oda kell figyelni a fazon kiválasztásakor, hiszen a törzs kevésbé tagolt és előfordulhat kisebb vagy nagyobb pocak, amelynek kihangsúlyozása szélesítheti a sziluettet. A lényeg, hogy a nadrág ne a legszélesebb területre helyezze a fókuszt. Körtealkat esetén pedig a csípő, a fenék és a combok területe számít leginkább a választás során.

A 2023-as kínálat igencsak bőkezű, gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb és legcsinosabb verziót. Idén roppant trendivé váltak a szélesebb szárú farmernadrágok, ám természetesen a testhezálló darabok sem tűntek el a repertoárból. A tapadós változatok közül érdemes a rugalmasabb anyagú darabokat előnyben részesíteni, a „jeggings” farmerek sokkal kényelmesebbnek bizonyulnak egy hosszú nap során, mint merev társaik.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés