Courteney Cox az egyszerű szettek híve a mindennapokban, a megjelenése mégsem unalmas vagy lehangoló. Remek érzékkel variálja a letisztult darabokat.

hirdetés

Courteney Cox imádja a kényelmes stílust, egyszerű darabokat kombinál

Courteney Cox már a Jóbarátok című sorozatban is az egyszerű kulcsdarabok híve volt. A színésznő nem csak Monica Geller karakterébe bújva rajongott a letisztult, lezser összeállításokért, a való életben sem sokban különbözik a stílusa. Nagyon sokszor fotózzák farmernadrágban és papucsban, de az egyszínű pólók sem hiányoznak a ruhatárából.

Az ember azt gondolná, hogy a hollywoodi sztárok mindig ragyogó, különleges összeállításokban flangálnak, s nem győzik halmozni a különböző luxuskreációkat. Persze vannak, akik őrületes divatrajongóként igyekeznek minden alkalommal a legtrendibb darabokba bújni, sokan azonban a kényelemhez és az egyszerű holmikhoz ragaszkodnak.

A színésznő nem változtatott a stílusán csak azért, mert világszerte ismertté vált, mind a mai napig a semleges kulcsdarabokra támaszkodik a mindennapi öltözékeinek összeállításakor. Ezek a holmik ugyanis könnyedén kombinálhatóak, sokféle stílusban viselhetők, gyakorlatilag sportos és nőies megjelenéshez ugyancsak jól passzolnak.

 

Courteney Cox mindig divatos, pedig tényleg csak klasszikus, időtálló darabokból áll a ruhatára. Azzal sem törődik, hogy a papucs és hosszú farmernadrág kombinációja stílusbakinak számít az öltözködési tanácsadók szerint, ő gyakran viseli a megosztó párosítást. Nem gondolkozik sokat a szetteken, ám ettől függetlenül jó érzéke van a lezser nőiességhez.

Az ő stílusa ékes bizonyítéka annak, hogy a sikkes, nőies és stílusos külső abszolút nem a luxusruhákon, a különleges és egyedi fazonokon vagy az agyonkomponált összeállításokon múlik. Egyszerű darabokban is lehet valaki divatos, csupán ügyesen kell trükközni a klasszikus holmikkal ahhoz, hogy ne legyen slampos és unalmas az összkép.

Azt sem lehet mondani, hogy színekkel turbózza fel a megjelenését. Leginkább feketében mutatkozik, nagyritkán egy kis fehérrel teszi kontrasztossá az összképet, ehhez pedig többnyire a vörös szőnyegen is tartja magát. A mindennapok során tényleg hétköznapi szetteket visel, egyáltalán nem akar kitűnni a tömegből.

Előfordul, hogy Courteney Cox is előkap egy-egy merészebb, különlegesebb fazont a szekrényből, mint amilyen mondjuk, egy dögös bőrhatású szoknya. Azonban ilyenkor sem viszi túltásba a dögös és trendi elemeket, egyszínű, átlagos blúzokkal, pólókkal kombinálja a feltűnőbb holmikat, hogy az eredmény abszolút a személyes stílusát tükrözze.

Kiemelt kép: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés