A hírességek az aktuális farmerdivat minden egyes fazonját imádják. Elegáns, vagány és lezser szettekben éppúgy bevetik a kínálat legcsinosabb darabjait.

hirdetés

Habár a hírességek kapcsán sokaknak a vörös szőnyeges események és a mesébe illő estélyi ruhák ugranak be elsőként, nem szabad elfelejteni, hogy a televízió képernyőjén, illetve a magazinok címlapján látható sztárok éppen olyan emberek, mint amilyenek mi vagyunk. Nem csak luxusmárkák csillogó kreációiban mutatkoznak, ők is imádják a divatot, és a hétköznapi szettjeiket egyáltalán nem gondolják túl. A farmernadrágok megkerülhetetlen, megunhatatlan darabjai a tavaszi szezonnak, nem meglepő, hogy a híres nők is előszeretettel viselik a trendi fazonokat.

A hírességek imádják a farmerdivat sikkes fazonjait

A farmer egyszerű hétköznapi viselet, ám az aktuális repertoár darabjai számos lehetőséget rejtenek magukban. A széles szárú, illetve egyenes szabású fazonokkal szuperül lehet mesterkedni, elegáns, nőies, vagány és sportos szettekben éppúgy megállják a helyüket. A merészebb, feltűnőbb stílusmixekhez szintén remek alapot adnak, a hírességek imádják a farmernadrágok egyszerűségét és kombinálhatóságát. Praktikus, mégis csinos viseletnek számítanak a hétköznapokban.

A galériában összegyűjtöttük, hogy a sztárok milyen fazonokat választanak mostanában a trendi kínálatból, illetve miként variálják azokat a szimpla hétköznapok során.

 

Bár a farmerek mindig a divatvilág élmezőnyében helyezkedtek el, az elmúlt időszakban a retró trendek felerősödésével még nagyobb lendülettel tarolnak az utcai divatban. A sztárok imádják a sikkes darabokat. Noha a legtöbb alkalommal előre megszabott dresszkód alapján kell felöltözniük, a szimpla mindennapokban szívesen nyúlnak a legegyszerűbb farmerfazonokért.

A legtöbben a klasszikus mamafazont választják manapság, ami, úgy tűnik, hosszasan kibérelte a listavezető pozíciót a népszerűségi listán, de a retró trapéz és egyenes szárú verziókat sem szorítják háttérbe. Míg egyesek sportcipővel viselik a csinos darabokat, mások simán összeboronálják magassarkúval is őket, de a loafer szintén népszerű választás az átmeneti szezonban.

A manapság divatos farmernadrágok tulajdonképpen mindennel jól mutatnak, bármilyen stílusban megállják a helyüket, ám a hírességek határozottan az egyszerűség elvét követik a hétköznapi szettek összeállításakor.

Kiemelt kép: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Gotham/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés