Idén mindent beborítanak a vidám színek, így a feltűnő tónusokat kedved szerint variálhatod. Nem muszáj egyszerre az összes divatos, domináns árnyalatot megjeleníteni az öltözékben, bőven elég csupán két-hárommal játszadozni. A fazonok és a színblokkok váltogatásával könnyen elérheted, hogy mindig más és izgalmas legyen a megjelenése. A farmer és oversize ing kombinációja is képes újat mutatni!

hirdetés

A színekkel idén nem érdemes spórolni, hiszen elképesztően látványossá teszik a megjelenést. A szezon egyik nagy kedvence a rózsaszín, melynek szinte az összes árnyalata sikkesnek számít. Bátran válogathatsz a harsányabb, merészebb tónusok közül, de a lágy babarózsaszín szintén segítségedre lehet a nőies összkép kialakításában. Nem csak azért, mert visszafogottabb árnyalat, hanem mert többféle színblokkot elbír.

A szezon kedvenc kombinációja a farmer és az oversize ing

A színek mindent feldobnak, a nőies rózsaszíntől még az egyszerű oversize ing is izgalmassá, sikkes divatdarabbá válik. A lezser fazon az aktuális divat egyik nagy kedvenc, nem véletlenül. Sokoldalúan viselhető és akár egy egyszerű farmer is feldobható vele. Betűrheted, megkötheted, vagy viselheted pluszrétegként, kigombolva.

Ha erre a variációra esik a választásod, akkor kapd fel a kedvenc farmered, ami nem árt, ha világos színű. Vegyél fel hozzá egy fehér felsőt, amire felkaphatod a laza inget, és már indulhatsz is.

A kiegészítőket kedved szerint variálhatod: jöhet egy rózsaszín cipő, táska, hajcsat, esetleg napszemüveg. Ha igazán nőiesre vennéd a figurát, akkor válassz magassarkút a szettedhez.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés