Egy jó fazonú, divatos farmernadrág egész évben jó szolgálatot tesz, a nyári szezonban éppúgy kihúz a csávából, ha épp nincs mit felvenned. Kánikulában persze, már melegnek bizonyul, ám az enyhébb napokon érdemes bevetni, hiszen a legtöbb stílushoz remekül passzol. A csinos szabások szuperül megfűszerezik a hétköznapi szetteket, ráadásul nagyon könnyedén kombinálhatók. Mutatjuk a nyári szezon legtrendibb, legnőiesebb megoldásait!

hirdetés

A farmernadrág nyáron is divatos alapdarab: ezek most a legnépszerűbb fazonok

Egyenes szárú farmer

Bár sokan úgy gondolják, az egyenes szárú farmernadrágok elfedik az alakot, igazság szerint roppant előnyösek lehetnek. Azokon a nőkön, akik vádliban erősek, garantáltan csinosan mutat az egyenes szabásvonal, hiszen összhangba hozza a combokat a láb alsóbb részeivel. A bő hatás miatt érdemes tapadós, feszes felsőkkel kombinálni, egy egyszerű atléta is megteszi a nyári szezonban. A kiegészítőkkel remekül lehet variálni, elegáns és sportos verzióban éppúgy megállja a helyét ez a klasszikus fazon.

 

A vonalú fazon

Az A vonalú nadrágokért nem véletlenül rajonganak a francia nők, hihetetlenül nőiesek és kifejezetten előnyösen formálják a sziluettet. A nyári szezonban kellően lenge viseletnek bizonyulnak, karcsúbbnak mutatják a derékvonalat, optikailag látványosan nyújtják a lábakat. Érdemes magas derekú fazont választani, így még csinosabbá válik az összkép. Az efféle farmerek elegáns felsőkkel is remekül mutatnak, blézerrel kombinálva az irodai stílushoz úgyszintén jól alkalmazkodnak, különleges kialakításuknak köszönhetően egyáltalán nem teszik topissá, lezserré a szettet.

 

A bő szárak is csinosak

A bő szabás nem csak A vonalú lehet, a szimpla buggyos verzió éppen annyira trendi manapság. A tapadós farmerek térhódítása után újra megjelentek a lazább szabások is az utcákon. Azok számára is előnyös ez a divat, akiket vastagabb combokkal áldott meg a sors, hiszen ezek a nadrágok remekül elrejtik a szélesebb vonalakat és egyensúlyba hozzák az arányokat. Szűk, akár röviden szabott felsőrészekkel, blúzokkal mutatnak igazán jól. Ez a párosítás kiemeli a nőies derékvonalat és vonzó kontrasztot teremt.

 

A szűk szárú farmer örök divat

Bár manapság a bővebb szabás egyértelműen lekörözte a tapadós verziókat, a szűk szárú farmerek még mindig nem váltak a múlt martalékává. Való igaz, hogy a megfelelő vonalvezetés kifejezetten előnyös és csinos lehet, nőies, sikkes külsőt kölcsönözhet. Melegebb napokon azért jobb mellőzni, a lábakra olvadó farmeranyag kifejezetten kényelmetlenné válik, pláne akkor, ha egész nap abban kell robotolni. Egy ilyen fazonhoz lezserebb felsőket is társíthatsz, az összkép így is nőies lesz.

 

Magas derékszabással nagyon nőies

Ami az igazi jolly joker, az a magas derékszabás. Egy efféle szabással ellátott farmernadrág szinte mindenkinek jól áll, csupán azok számára nem ajánlott, akiknek ez a testtájéka a legszélesebb, ugyanis felhívja rá a figyelmet. Egy divatos magas derekú farmer remekül mutat rövid felsőkkel, ezekkel a darabokkal akár a hasvillantás is belefér. Karcsúsít, nyújtja az alakot, és az már csak hab a tortán, hogy roppant kényelmes is.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikk képei: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés