Ha már nagyon unod, hogy a legtöbb kínálat ugyanazt nyomatja, mert valami különlegesre, egyedire vágysz, ami mégis jól kombinálhatóan viselhető, az EVELINFINK tavaszi-nyári kollekciója téged is elbűvöl majd nőies és vagány darabjaival.

hirdetés

A kreatív öltözködés nem azt jelenti, hogy minden részletelem látványos és harsogó. Az összeválogatott színekkel, mintákkal és fazonokkal ugyanis hangulatokat közvetíthetünk, kifejezhetjük belső világunkat, ahogyan azt is, hogyan éljük meg nőiességünket. A dizájn, a ruhák forma- és színvilága abban is segítségünkre lehet, hogy visszatükrözzük, most hol tartunk éppen, vagy hova, merre fejlődünk gondolatilag, lelkileg.

A folyton változó trendekből és a sematikus kínálatból olykor nehéz kiragadni azokat az eszközöket, amelyekkel valóban kifejezhetnénk önmagunkat. Az EVELINFINK minden kollekciója, ahogy az idei tavaszi-nyári repertoár is, egyfajta érzésből, hangulatból, belső változásból táplálkozik, avagy nem csak a divatból nyer inspirációt.

A magyar márka új gyűjteménye a rugalmasság erejéről szól a változás ködös terében, erre utal a Limen elnevezés is. A „limen” szó a változáshoz szükséges merész lépéseinket követő átmeneti állapotra utal, amikor a régi már elhalványul, de az élet új felépítése még képlékeny, épphogy csak körvonalazódik. Minden változáshoz szükséges bizonyos mértékű rugalmasság, merészség, bátorság, ezt pedig mind a színhasználatában, mind a fazonok határozottságában és lágyságában érzékelteti a kollekció.

A lenge és merev anyagok találkozása, a letisztult vonalvezetések és a geometrikus minták, valamint a lágy színek és az erőteljes motívumok összecsatolása visszatérő kontrasztként jelenik meg.

Az EVELINFINK tavaszi-nyári kollekciója azonnal rabul ejt: nagyon izgalmas a felhozatal

Mindig adódnak olyan helyzetek, amikor szükségünk van a belső erőnkre, különösen a változások, változtatások idején. A megjelenésünkkel, az öltözékünkkel pedig nemcsak másokra, hanem önmagunkra is hatni tudunk, a színek, fazonok játéka például segíthet abban, hogy határozottabbnak, erősebbnek érezzük magunkat, ezáltal könnyedén felszínre tudjuk hozni a belső energiáinkat.

 

Fink Evelin, a márka megálmodója és tervezője nagyon ért hozzá, hogyan lehet úgy formálni a stílust, a ruhák formavilágát és a színek összhangját, hogy azok felszabadítsák a bennünk lakozó erőt és rugalmasságot. A nőiesség és az egyediség kifejezésében, a karizmatikus kisugárzás és vonzerő felszínre hozásában éppúgy nagy szerepet játszhat a személyes stílus kialakítása, ami szoros kapcsolatban áll a belső világgal.

A korábbi kollekciók nyomdokait követve, a Limen egyedi mintáját is a Magyar Goldberger Intézet öröksége ihlette, mely azt a hajthatatlan női erőt szimbolizálja, amely megingathatatlan marad az élet új területeinek felfedezése közben.

Az ananászbőr, vagyis a Piñatex által meghatározott merevebb vonalvezetést csodásan ellensúlyozza a hernyóselyem organza, valamint a vegán selyem könnyedsége, lágysága. A semleges, földtónusú olívazöld és a halvány dióhéjszín mellett nemcsak gyönyörűen mutat a vibráló bittersweet árnyalat és a paprikavörös, hanem ezek a tónusvariációk mélyebb jelentéssel is bírnak. Kontrasztjuk arra a feszült, ugyanakkor rugalmas lelkiállapotra utal, amikor bátran szembeszállunk az ismeretlennel, és megbirkózunk a mindennapok kihívásaival. A földszínek harmóniáját megtörő élénk tónusok erőt adnak és magabiztosságot sugallnak.

Az EVELINFINK tavaszi-nyári kollekciója innovatív fenntartható anyagokat sorakoztat fel, csakúgy, mint a márka korábbi darabjai. Az ananász levélrostjaiból készült Piñatex anyag most paprikaszínben kelt izgalmas hatást, de az óceáni műanyag újrahasznosításával előállított Seaqual, valamint a fenntartható forrásból származó bőr is fokozza a kreációk különlegességét.

A márka showroomjában közelről is megszemléltük az új darabokat, melyeknek rendkívüli előnye, hogy egymással is remekül kombinálhatók, ugyanakkor egy letisztultan nőies, modern vagy vagány ruhatárba éppúgy könnyedén beilleszthetők egyenként, vagy akár szettbe rendezve. A mi kedvencünk az átalakítható, zsebbel és zseb nélkül egyaránt viselhető nadrág, illetve az ananászbőrből készült vibráló árnyalatú miniszoknya, de még sok más fazont ki tudnánk emelni ebből az izgalmas kollekcióból.

Kiemelt képek: EVELINFINK/ SS24 Limen Collection Lookbook.

Képgaléria képei: EVELINFINK/ SS24 Limen Collection Lookbook.

  • Megosztás:
hirdetés