A semleges barna még soha nem volt ennyire népszerű divatszín, mint az elmúlt időszakban, a finomabb és a sötétebb változatai éppúgy feltűntek az utcai divat színterén. Hihetetlenül elegáns, cseppet sem unalmas, ha trükkösen variálod a hétköznapokon.

hirdetés

A barna az egyik legmenőbb divatszín

Sokan azt gondolják, hogy a földszínek cseppet sem lehetnek elegánsak vagy sikkesek, sokkal inkább unalmasnak tartják őket. Ráadásul a barna nem is áll jól mindenkinek, csak kevesen mondhatják el magukról, hogy felerősíti a vonzerejüket. Ez azonban egy erős általánosítás, hiszen soha nem lehet azt mondani egy színről, hogy semmilyen formában nem áll jól, mert minden egyes árnyalatnak vannak olyan tónusai, amelyek bizony tökéletesen passzolnak a bőrtónushoz, a szemszínhez és a személyiséghez.

A barna nem véletlenül vált divatszínné az elmúlt években, egyre többen próbálják ki a klasszikus árnyalatban rejlő lehetőségeket. Leginkább a világos, púderes tónusok hódítanak az öltözködés terén, sokan monokróm szettekben viselik a stílusos holmikat. A barnában az a jó, hogy remekül lehet variálni, sok más szín mellett megállja a helyét, amit épp az egyszerűségének köszönhet. A barnás paletta különböző tónusait azonban tényleg bátran összeboronálhatod egymással, az összkép garantáltan ízléses hatást kelt majd!

Ha elegáns megjelenésre törekszel, célszerű a különböző barna, bézs árnyalatokat kombinálni egymással. Ha nincs elegendő földszínű ruhadarab a szekrényben, a kifinomult eredményhez a fekete, a szürke és a fehér éppúgy hozzájárul.

Valamiért sokan gondolják azt, hogy a barna igazi őszi árnyalat. Persze tény, hogy az őszi szezonban az avarszínek népszerűsége miatt a barna abszolút dominál, ám a tél elérkeztével sem kell lemondani a földszínekről. A megjelenés cseppet sem lesz komor, ha egy sikkes, ízlésesen összeállított barnás szettben indulsz el otthonról a téli hónapokban. A galériában mutatjuk, hogy a barna különböző árnyalatai milyen nőiesen mutatnak a meleg, réteges outfitekben.

 

A barna sötétebb és világosabb tónusai éppúgy hozzájárulhatnak az elegáns összképhez. Az eredmény leginkább a körítésen és az összhangon alapul. A fontos az, hogy mit mivel és hogyan variálsz, ami a barnás, bézses árnyalatú ruhadarabok esetében nem is olyan bonyolult feladat. A legtöbb holmit bármelyik másikkal kombinálhatod, csak figyelj a fazonpárosításokra, az anyagok találkozására, és a letisztultságot tartsd szem előtt.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés