Palvin Barbara számtalan kampányban feltűnt már, de ilyen divatfotók még nem készültek róla: az Emporio Armani kedvéért egészen apróra zsugorodott össze. A különleges képi effekt még izgalmasabbá teszi a sikkben és stílusban igencsak erős anyagot.

hirdetés

Többször megállapítottuk már, hogy a laza elegancia nagyon jól áll a magyar modellnek, így valósággal lubickol az Emporio Armani tavaszi kampányának stílusvíziójában. Kicsinyített változatban is megjelenik egy-egy képen, azt az illúziót keltve, mintha elférne egy táskában.

Palvin Barbara csodásan fest a látványos effektekkel felturbózott tavaszi összeállításban, a letisztult divatfotók jól érzékeltetik, hogy az öltözködés terén sok múlik az arányokon. Olykor a kiegészítők dominálnak, máskor a szettek anyagán, színén vagy fazonján van a hangsúly, ezáltal még az alapvetően visszafogott összeállításokba is becsempészhető egy csipetnyi izgalmasság és játékosság.

Az Emporio Armani a kifinomult, nőies sikket keveri a kényelmesen lezser, modern sziluettekkel, melyek nagyvárosi lazasággal ruházzák fel a lágy tónusokban játszó ruhadarabokat és kiegészítőket. A selymes, éterien könnyed anyagok elegáns irányba viszik el az összképet, de a mindennapokban praktikus, jól kombinálható fazonok ellensúlyozzák ezt a hatást, pont így jön létre az egyensúly.

Palvin Barbara egyszerre laza és nőies: csodás tavaszi divatfotók készültek

Julien Martinez Leclerc játékos kampányképeit nem csak az effektek teszik izgalmassá, a halvány színeket kiemelő fényhatások szintén hozzájárulnak a lágy, ugyanakkor figyelemfelkeltő összhatáshoz.

Palvin Barbara a márka táskáján ücsörög a lábát lógatva, miközben a 2024-es tavaszi kollekció darabjait viseli. Ha ezt az egy fotót látnánk, bizony nagyítóra lenne szükségünk ahhoz, hogy valóban felismerjük rajta a magyar modellt.

A stylist, Charlotte Collet kifinomult stílushangulatra törekedett, ám nem a luxuseleganciát, hanem a városi lazaságot helyezte előtérbe, már ami a fűszerezést illeti.

Palvin Barbin kívül Sijia Kang és Iza Dantas is szerepel az összeállításban.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés