Demi Moore már nagyon érzi a tavaszi divat hangulatát, extra stílusos átmeneti szettben kapták lencsevégre. A kockás holmik idén is népszerűek, nem véletlenül!

hirdetés

Demi Moore elsütötte a tavaszi divat egyik legerősebb trendjét

Demi Moore az elmúlt napokban több alkalommal is izgalmas témát szolgáltatott a divat kedvelőinek, ugyanis hihetetlenül stílusos szettekben kapták lencsevégre a szemfüles fotósok. A 61 éves színésznő talán eddigi legizgalmasabb divatkorszakát éli, amikor is merészen kísérletezik a trendekkel, s előszeretettel építi be a menő ruhadarabokat a hétköznapi összeállításaiba.

Noha még mindig a téli szezont tapossuk, sokan már most szemeznek a tavaszi divat legnépszerűbb darabjaival. Demi Moore beelőzte a szezonfordulót, és egy ütős átmeneti szettben indult el otthonról, amire sokan fel is figyeltek. A rajongók odáig vannak a színésznő letisztult összeállításáért, amiben egyébként nincs semmi extra, mégsem unalmas.

Képek: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM/Getty Images.

 

Felmerülhet a kérdés, hogy a kockás minta még tavasszal is listavezető trend lesz? A válasz egy hatalmas igen! A kockás cuccokat továbbra sem kell száműzni a szekrényből, a klasszikus mintázat nem szorul ki a stílusos lehetőségek táborából. Demi Moore nem is finomkodott a motívumokkal, a teljes megjelenését a tavaszi divatnak rendelte alá.

Az összeállítás különlegessége, hogy nem egy szokásos kosztümről van szó. Az összepasszoló szoknya és kabát alkot egy szettet, vagyis nem blézerrel alkot ütős párost a szoknya. A színésznő pedig egy szimpla fekete blúzzal kombinálta az egyébként is feltűnő darabokat. Az egyenes szabású maxiszoknya megosztó ugyan a hölgyek körében, hiszen könnyedén összetömörítheti az alakot, ám a tavaszi időszakban igazi jolly joker darabnak számít majd a trendi öltözékekben. Egy efféle összeállításban még a hatalmas minta sem rombolja le a nőies összképet, sőt!

Demi Moore az apró részletekre is odafigyelt, a cipője szintén a tavaszi divat egyik legütősebb darabja lesz idén. A pántos, törpesarkú elegáns cipők egy kis retró stílust csempésznek az öltözékekbe, miközben határozottan magukban hordozzák a nőies eleganciát.

Képek: MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

 

A színésznő kutyája éppúgy vonzotta a tekinteteket, a rajongók szerint lopta a show-t, de azért mégsem tudta teljesen elvonni a figyelmet Demi Moore stílusos megjelenéséről. Már csak az a csoda, hogy a kis öleb nem kapott egy csinos kockás pulóvert, na persze a fekete viselet ugyancsak jól passzolt a színésznő öltözékéhez.

Kiemelt kép: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM/Getty Images.

Cikkfotók: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM/MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés