Jennifer Lopez szerint a tavaszi stílus egyszerre lehet kényelmes, laza és nőies. A színésznő-énekesnő sokoldalú személyiség, aki úgy lavírozgat női szerepei és számtalan arca között, hogy közben sohasem veszíti el önmagát, és mindig felszínre tudja hozni nőiességét. Most nem dívaként, hanem hétköznapi anyaként jelenik meg a kampányban, amely rámutat arra, hogy egy-egy sikkes, vidám táskával remekül fel lehet dobni még az egyszerű szetteket is.

hirdetés

Jennifer Lopez nem szokta félvállról venni az öltözködést, legtöbbször elképesztően dögös, sikkes holmikban kapják lencsevégre. Mindeközben persze akkor sem rejtőzik el a fotósok elől, amikor edzőruhában, laza konttyal indul edzeni vagy bevásárolni. Ennek köszönhetően a rajongók abszolút belelátnak a gyönyörű énekesnő ruhatárába, amely a nőies és a lezser holmikat éppúgy felsorakoztatja.

A tavaszi szezon igazán bőkezű, ha valaki stílusosan szeretné ötvözni a divatos és kifinomult megjelenést a kényelemmel. Jennifer Lopez legutóbbi táskareklámjában több ötletet is ad a lezser eleganciára. Az anyák napi kampány nem csak sikkes, hanem leleményes, kreatív anyukáknak szól, akik az egyszerű holmikból is ki tudják hozni a maximumot.

Laza, de nőies tavaszi stílus, ahogy Jennifer Lopez szereti

Jennifer Lopez a személyes stílusával is gyakran bizonyítja, hogy nem feltétlenül kell túltolni a flancot ahhoz, hogy igazán nőiessé és sikkessé váljon a megjelenés. Bár a színpadon és a reflektorfényben igazi díva, aki nem takargatja tökéletes alakját, ám ezúttal egy egészen más kaliberű és hangulatú kampányban mutatta meg zseniális stílusérzékét.

A Coach anyák napi felvételein a hétköznapi oldalát mutatja meg, a laza sikk, amit a fotókon és a videókban képvisel, ugyan nem mellőzi a nőiességet, de főként a felszabadító egyszerűségre fektet nagy hangsúlyt. A mindennapi megjelenés nem feltétlenül unalmas, sőt, a kényelmes darabok viseléséből sem következik automatikusan, hogy túlzottan lezserré vagy sportossá válna az összkép.

Egy csinos farmerruha vagy ingruha, hűvösebb napokon még a kötött ruha is abszolút megállja a helyét, Jennifer Lopez ráadásul apró trükkökkel bolondítja meg a menő tavaszi szetteket. Nőies cipő vagy szandál, divatos baseball sapka vagy néhány feltűnőbb ékszer már bőven elegendő ahhoz, hogy kifejezetten stílusossá váljon a hétköznapi szett.

A márka táskakollekciója pedig arra is rámutat, hogy egy-egy színes, vidám darabbal milyen remekül fel lehet dobni még a hétköznapi szetteket is. A legtöbb nő nagy hangsúlyt fektet az apró részletekre, ezzel pedig Jennifer Lopez sincs másképp. Persze egy-egy letisztult, klasszikus darab mindenképpen jól jön a rohanós napokon, hiszen a szimpla fekete, fehér vagy nude táskák gyakorlatilag bármihez remekül passzolnak, a különlegesebb verzióknak éppúgy ott a helye a személyes repertoárban.

Az egyszerű szetteket hihetetlenül meg tudja bolondítani egy-egy színes, mintás táska, a virágos, vibráló verziók ráadásul szuperül alkalmazkodnak a tavasz hangulatához.

Bátran lehet vegyíteni a nőies motívumokat, vidám és üde árnyalatokat, ha azok letisztult vonalvezetéssel találkoznak, így a stílusok vegyítésével lesz csak igazán sikkes és egyedi az összhatás. Éppen ezért a finom kiegészítőket célszerű vagány, laza holmikkal kombinálni, éppúgy, ahogy J.Lo szokta. Ez a táska például már önmagában is elképesztően különleges, csodásan mutat farmerruha és fehér edzőcipő mellett, de elegáns holmikkal éppúgy bevethető.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés