A világos színek viselése határozottan előtérbe helyezi a nőies eleganciát. Sikkesen, stílusosan variálhatod a szezon kedvenc árnyalatait.

hirdetés

Az idei év színe a Peach Fuzz lett, amely egy könnyed, lágy barackos árnyalat. Ebből adódóan cseppet sem meglepő, hogy a pasztelles tónusok idén abszolút meghódítják az utcai divatot, s a krémes barack mellett más világos színek is érvényesülnek majd. A gyönyörű pisztáciazöld, a babakék, a púderrózsaszín, a levendula és a finom sárga éppúgy a reflektorfényben csilloghat.

Világos színek viselése sikkesen, stílusosan

Azt már megszokhattuk, hogy az év színe mindig jelentős szerepet tölt be az öltözködésben és a divatban. A könnyed barackos Peach Fuzz teljesen újraírta a trendeket, a merész lilás, bordós tónusokat határozott lendülettel szorította háttérbe. A tavaszi időszakban talán még inkább érvényesülni tud a pasztelles színvilág, hiszen ilyenkor egyébként is jellemző, hogy a hölgyek a frissen nyíló virágok árnyalatait jelenítik meg a szettekben.

Ahogy 2023-ban, úgy idén is a monokróm szettek kerülnek előtérbe, ha finom, visszafogott megjelenésről van szó. A könnyed eleganciához nem csupán a színek harmóniája járul hozzá 2024-ben, a paletta főként a világos, visszafogott színeket részesíti előnyben, amelyek szintén szuperül megállják a helyüket a nőies, elegáns összeállításokban.

Az egyik legnépszerűbb választás a visszafogott, krémes pisztáciazöld. Monokróm szettekben hihetetlenül jól mutat, de fehérrel kombinálva is abszolút eleganciát, nőiességet kölcsönöz a megjelenésnek. Remekül mutat más pasztellszínekkel, de akár igazi klasszikusokkal is viselheted. Szürkével, feketével párosítva éppúgy tavaszias hatást kelt, de egyáltalán nem túlzó vagy feltűnő az összkép.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A gyönyörű levendula éppúgy kedvelt árnyalat tavasszal, amely frissességével és romantikájával teszi igazán nőiessé a megjelenést. Sötétebb barnákkal, fehérrel összeboronálva igazán pezsgő, elegáns hangulatot varázsol, de más pasztellszínek mellett éppen olyan remekül mutat. Sötétebb, élénkebb lilákkal, kékekkel szintén összeboronálhatod, a tavalyi év színe, a Viva Magenta mellett például abszolút ragyogni tud. Bármilyen neonos, erőteljesebb kiegészítőt elbír maga mellett.

Képek: Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

 

A babakék és a púderrózsaszín is csúcsra fut idén tavasszal. A kékes, illetve rózsaszínes árnyalatok térhódítása cseppet sem meglepő, tekintve a Barbie-film 2023-as sikerét. Persze sokan a vibráló pinket kötik össze elsőként a  Barbie-stílussal, ám a paletta visszafogottabb árnyalatai szintén ott lapulnak a fröccsöntött szőke baba ruhatárában. A kék és a rózsaszín csodásan mutat együtt, de fehérrel, feketével vagy szürkével, sőt, barnával kombinálva éppúgy nőiessé, vidámmá teszik a megjelenést.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Sokan kifejezetten ódzkodnak a citromsárgától, azonban a pasztelles verziója cseppet sem hivalkodó vagy rikító. A visszafogottabb, krémes sárga ruhadarabok hihetetlenül jól mutatnak a hétköznapi szettekben, nőiessé, különlegessé teszik az összhatást. Monokróm összeállításban, levendulalilával vagy akár bézses árnyalatú holmikkal kombinálva egyaránt csodás hatást kelt.

Képek: Christian Vierig/Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés