Ezek az egyszerű tavaszi szettek szimpla alapdarabokból állnak, mégis elképesztően sikkesek. Nem kellenek méregdrága holmik és egyedi, különleges darabok ahhoz, hogy divatossá váljon a megjelenés. Sokszor a kevesebb is bőven elegendő a tökéletes külsőhöz.

hirdetés

Ezek az egyszerű tavaszi szettek garantáltan feldobják a hétköznapokat

A fehér póló és a blézer még mindig tud meglepetést okozni

Egy fehér póló a legtöbb nő szekrényében megtalálható. Az alapdarab pedig szuperül kombinálható bármilyen stílusban. A sikkes tavaszi megjelenéshez csupán egy csinos blézer és egy egyszerű farmernadrág kell, ezekkel garantáltan nem lehet mellényúlni. Attól függően, hogy milyen stílusú szett a cél, bátran lehet párosítani sportcipővel, de akár egy elegánsabb magas sarkú cipővel is.

 

Máris elegánsabb hatást kelt, ha a pólót egy fehér ing váltja fel

A fehér póló mellett egy hófehér ing legalább annyira tuti darabnak számít. Igaz, hogy önmagában inkább az eleganciát képviseli, a túlzott kifinomultság könnyedén lágyítható pár egyszerűbb ruhadarabbal. A szimpla farmer mindenhez remekül passzol, a kissé lezser hatású darab éppen eléggé visszafogja a fehér ing eleganciáját. Egy blézerrel felturbózva ez a szett kellően nőies és sikkes hatást kelt.

 

Így fekete nadrág-fehér ing sem kelt unalmas hatást

A fehér ing és fekete nadrág kombinációjáról szinte rögtön az iskolai ünneplőszett jut eszünkbe. Ám sokkal több lehetőség rejlik ebben a fantasztikus párosításban. Egy ilyen szett valóban elegáns, ám egy színes, mintás blézerrel vagy kabáttal eszméletlenül meg lehet bolondítani. Az irodai megjelenéshez rendkívül passzol, de a lazább hétköznapokon éppúgy megállja a helyét.

 

A kötött pulcsi még simán belefér a tavaszi ruhatárba

A kötött pulóvert nem kell rögtön a szekrény mélyére rejteni, a tavasz kezdetén még bőven elfér a meleg, puha felsőrész. Egy csinos kötött holmi a legtöbbek ruhatárában ott lapul, s amilyen unalmasnak tűnhet első blikkre, olyannyira stílusossá varázsolja a megjelenést. Egy csinos cipővel, kabáttal vagy blézerrel kombinálva tökéletes egyensúlyt alkot a nőies és lezser stílusok között.

 

A blézer annyira sikkes, hogy egy szimpla leggings is jól mutat mellette

Egy nőies, karcsúsított blézer remekül kiemeli az alakot, miközben elegánssá varázsolja a megjelenést. Az oversize fazonok irtó divatosak manapság, a hosszabbra szabott verziók mellett pedig egy egyszerű leggings is hihetetlenül jól mutat. Ez a szett kényelmes, csinos és sikkes, bármilyen alkalom esetén elsüthető. Egy magas sarkú cipővel összeboronálva különösen kifinomult külsőt eredményez.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés