A garbó viselése rengeteg lehetőséget rejt magában, ráadásul ez a szimpla darab pillanatok alatt meghatározza az összeállítás nőiességét. Legyen szó lezser, vagány vagy éppen elegáns outfitről, ez a kulcsdarab egészen más színben tünteti fel a kiválasztott ruhákat. A téli szezon egyik legkedveltebb fazonja, ami különleges, sikkes és ízléses megjelenést kölcsönöz. Mutatjuk, hogyan viselheted több stílusban.

hirdetés

Az egyszerű garbó viselése sok stílusvariációt tartogat: nőiesebbé teszi a megjelenést

Blézer alatt rendkívül elegáns

A blézer már önmagában elegáns, kifinomult ruhadarabnak számít, ám garbó kíséretében különösen ízlésessé válik az összkép. A V kivágású darabok esetén a magas nyakkialakítás szuperül ellensúlyozza a mély dekoltázst, a kontraszt miatt elképesztően nőies és stílusos lesz a megjelenés. A karcsúsított fazonok alá érdemes vékony anyagú, testhez simuló változatot választani, míg az oversize blézerek alatt a kötött, vastagabb darabok is simán elférnek.

Képek: Edward Berthelot/Claudio Lavenia/Getty Images.

 

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Egy látványos ékszerrel még elegánsabbá tehető, érdemes a magas nyakú pulóverre helyezni a szép nyakláncot, ettől roppant kifinomulttá válik a megjelenés. Nem mellesleg, ez az apró megoldás optikailag nyújtja a felsőtestet, így érdemes elsütni, ha úgy érzed, nem túl hosszú a nyakad a garbó viseléséhez.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Még a melegítős, sportos szetteket is nőiessé teszi

A melegítőnadrágos, sportos szettekbe ültetve egy kis kifinomult nőiességet csempész a megjelenésbe a magas nyakú felső. A garbó már önmagában akkora erővel bír, hogy mindenféle sikkes kiegészítő nélkül kihozza a maximumot a leglezserebb outfitből is. Azért arra érdemes figyelni, hogy az egyes darabok között legyen némi harmónia, az árnyalatok passzoljanak egymáshoz, ettől válik igazán stílusossá és ízlésessé az összeállítás.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Ruhaként is sikkes

Nem csupán felsőként, ruhaként is megállja a helyét a sikkes ruhatárban. A magas nyakú ruhadarabok nyújtják az alakot és nőiessé teszik a sziluettet. A téli szezonban közkedvelt fazont munkanapokon, illetve lazább hétvégéken éppúgy bevetheted, ebben a verzióban még egy csinos ruha is kényelmes!

Képek: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

A vastagabb pulcsik is roppant csinosak

A vastagabb, kötött verziók éppúgy rendkívül sikkesek és csinosak. Oversize blézer alatt még a túlméretezett, ultrameleg garbók is simán elférnek, elegáns és stílusos megjelenést biztosítanak. A hidegebb napokon érdemes ezeket a darabokat választani, garantáltan megóvnak a vacogástól! A megfelelő holmikkal párosítva cseppet sem szélesítik az alakot, sőt, kifejezetten csinossá teszik a sziluettet.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Még egy szimpla pulcsi-farmer kombinációban is ott rejlik a finom nőiesség, ha garbófazonú felsőt viselsz. Ezt a párosítást szimpla hétköznapokon, de akár hétvégi kirándulások alkalmával is bevetheted. Kényelmes, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A vastagabb anyagú, visszahajtott garbónyak mellé nem feltétlenül szükséges sálat kötni. Az anyagok felhalmozódása szélessé teheti a nyak területét, amitől az egész felsőtest tömzsinek hathat. Arról nem is beszélve, hogy a túlzsúfoltság igencsak kényelmetlen.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Claudio Lavenia/Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés