A műszőrme kabát a téli divat nagy kedvencévé nőtte ki magát, a népszerűsége pedig egyáltalán nem a véletlennek köszönhető. Kellően meleg és komfortos viselet a hideg szezonban, ráadásul a megfelelő körítéssel kifejezetten nőies, elegáns hatást kelthet. Noha alapvetően túlméretezett, lezser darabokról van szó, ügyesen lehet trükközni a fazonokkal és a különböző ruhadarabokkal, ugyanis jóformán bármihez remekül passzol. Adunk egy kis inspirációt.

hirdetés

A műszőrme kabát nagy divat manapság, és nem véletlenül

A műszőrme kabátok már hosszú évek óta vezetik a népszerűségi listát a téli időszakban. Gyakorlatilag bármilyen stílusú szett részeként remekül mutatnak, legyen szó sportos, lezser, vagány vagy éppen nőies, elegáns összeállításokról, mindegyikben megállják a helyüket. Attól függően, hogy mivel párosítod a kabátot, valamint milyen fazont választasz, egészen eltérő lehet az összkép.

Noha alapvetően egy meleg, komfortos és kényelmes darabról van szó, a műszőrme kabát sokkal több lehetőséget rejt magában, mint ahogy azt elsőre gondolnád. Elképesztően nőies, sikkes és divatos lehet a külső, ha izgalmasan kombinálod a téli holmikkal. Egy monokróm szettben például remekül mutat a műszőrme, még az sem gond, ha a tónusok mélysége, erőssége kissé eltér egymástól.

Képek: Claudio Lavenia/Edward Berthelot/Getty Images.

 

A fekete kabátok már eleve elképesztően elegánsak, a fényes, hosszú szálú műszőrme kabát azonban különösen a sikkes, kifinomult stílust erősíti. Gyakorlatilag bármilyen lábbelivel társíthatod, még a bakancs sem tűnik vagánynak mellette.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Finom kiegészítőkkel összeboronálva a szimpla, laza műszőrme kabátból is elő lehet csalogatni a benne rejlő eleganciát. Egészen másként mutat, amennyiben csinos táskával, szép ékszerekkel kombinálod, még az sem gond, ha oversize fazonra esik a választásod.

Képek: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

A magas sarkú csizma csodákra képes, az egyszerű műszőrme kabátot is elegánssá, nőiessé varázsolja. Különösen igaz ez abban az esetben, ha a lábbeli és a kabát tónusa közel azonos, így roppant letisztult és kifinomult lesz az összkép.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Ha elegáns, nőies megjelenés a cél, mindenképpen célszerű hosszabb fazont választani. A lábszárközépig, netán bokáig érő műszőrme kabátok magukban hordozzák a sikket, kifinomult ízlésről árulkodnak. Amennyiben szoknyával kombinálod a hosszú fazont, arra nem árt figyelni, hogy a kabát csak akkor mutat jól, ha a szoknya nem lóg ki túlzottan alóla, ezért midi-, vagy maxi verziók mellé kifejezetten ajánlott egy hosszabb műszőrmét beszerezni.

Kép: Christian Vierig/Getty Images for Marc Cain/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Claudio Lavenia/Edward Berthelot/Christian Vierig/Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Christian Vierig/Getty Images for Marc Cain/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés