Február 14-én véget ért a New York-i divathét, de az inspirációit érdemes zsebre tenni, a legtöbb vendég például már a tavaszi divatszínek alapján válogatta össze sikkes öltözékének darabjait. Palvin Barbara csodás árnyalatot választott!

hirdetés

A legszebb tavaszi divatszínek bukkantak fel a New York-i divathéten, de nem a kifutón, hanem a vendégsereg szettjeiben. A legutóbbi divatszemle ugyanis már a következő őszi-téli kollekciókat vonultatta fel, ám azok sem maradnak ihletadó tippek nélkül, akik a tavaszi ruhatáruk összeállításához gyűjtenek ötleteket.

A bemutatókon részt vevő modellek, hírességek és divatinfluenszerek gyönyörű színekbe öltöztek, megjelenésükben pedig a tavaszi trendek köszöntek vissza, így képet adtak arról, milyen fazonokat és tónusokat érdemes kombinálni az új szezonban.

Gyönyörű divatszínek, nőies és menő kombinációk: a New York-i divathét legjobb inspirációi

Palvin Barbara monokróm ibolyakék szettben érkezett a Tory Burch bemutatójára, és a márka egyik tavaszi együttesét viselte, ami nőies ruhából és kabátkaszerű blézerből állt.

A csillogó zakó és a szaténaljú ruha különlegességét a sejtelmes sötétkék árnyalat adta, ami bizonyos fényviszonyok között liláskék színben játszott. A tervezőnő tavaszi kollekciójában egyébként többször visszaköszönnek a kék különféle tónusai.

 

Uma Thurman fekete összeállítását tökéletesen feldobta a metálfényű, aranyszínű tavaszi kabát, amihez különleges táskát választott. A fekete, zöld és mustársárga tónusokból álló színblokkok nemcsak a kiegészítőt, hanem az egész szettet izgalmasabbá tették. A fémszínek tavasszal is velünk maradnak, az 53 éves színésznő pedig remek példát mutatott arra, hogyan lehet ízlésesen, elegánsan viselni a fényes árnyalatokat.

A brit stílusikon, Alexa Chung szintén jelen volt a New York-i divathét vendégei között, ő a legfelkapottabb divatszínek közül válogatott. A szürke és vörös árnyalatok kombinációja régóta népszerű, és a jóslatok szerint tavasszal sem kell félretenni ezt a sikeres párost.

A legszebb, legvidámabb szettet Luis Miguel lánya, Michelle Salas viselte, aki beragyogta New York utcáit napsárga öltözékével. Egyetlen csavart vitt a monokróm szettbe, de az rögtön megragadja a tekintetet: levélzöld táskával törte meg a sárga vibrálását.

Kiemelt képek: Cindy Ord/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés