Jennifer Lopez nagyon ráérzett, hogy a sárga közkedvelt divatszín lesz tavasszal. Az énekesnő vibráló szoknyáját akarja most mindenki.

hirdetés

Jennifer Lopez lerántotta a leplet a közelgő trendről: a sárga menő divatszín lesz tavasszal

A hírességek gyakran egy lépéssel a divat előtt járnak, rengeteg inspirációt szereznek ugyanis az új kollekciókat bemutató divatshow-k alkalmával, illetve sok esetben stylist segíti az öltözködésüket, aki mindig naprakész a trendeket illetően. Jennifer Lopez nemrég egy élénk, vidám színű szoknyát viselt, ezzel elárulta, hogy a sárga bizony az egyik legmenőbb divatszín lesz a következő szezonban. A különleges szoknyával olyannyira betalált, hogy most mindenki ezt a fazont és színt keresi az üzletekben.

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, aki divatdiktátor-szerepben tetszeleg. A trendelőrejelzéseket Reese Witherspoon lánya, Ava Phillippe is átböngészte, ugyanis az énekesnőhöz hasonlóan ő is bevetette a legerősebb, legvibrálóbb tavaszi divatszínt. A ragyogó sárga tökéletes választás, amennyiben az ember egy kicsit felturbózná a mindennapi megjelenését.

Egyáltalán nem gond, ha még nem érzed a tavasz szelét, és egyelőre nem szeretnél kísérletezni a merész árnyalatokkal. A szezon kedvenc tónusa azonban megérdemel egy esélyt, bár alapvetően megosztó színről beszélünk, a megfelelő árnyalatban mindenki tudja viselni. Kis felületen éppúgy megjelenítheted, csempészd bele a szettedbe egy sikkes kiegészítő formájában, a sárga így is remekül tud érvényesülni és látványosan megbolondítja a nőies összhatást.

 

Ha az idei év színéből, a Peach Fuzzból indulunk ki, arra számítunk, hogy a tavaszi időszak abszolút a letisztult, könnyed és púderes árnyalatokról szól majd. Tény, hogy a pasztellszínek idén ismét visszatérnek a repertoárba, ám az élénk, vidám tónusokat éppúgy érdemes lesz beépíteni a hétköznapi ruhatárba.

A sárga abszolút harmonizál a tavasz hangulatával, egyáltalán nem meglepő, hogy az egyik legmenőbb, legnépszerűbb divatszín lesz a következő szezonban. A merészebbek akár a teljes szettet bevállalhatják sárga tónusban, annak pedig, aki tart az erős, markáns árnyalattól, elegendő, ha egy-egy blúz vagy kiegészítő formájában próbálja ki a sárgában rejlő pezsdítő, vibráló hangulat hatását.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés