Martha Stewart szerint a csillogó trend nem hat túlzóan a hétköznapi szettekben, roppant ízlésesen viselte a ragyogó ruhadarabokat. Teljesen aranyba burkolózott, a különleges árnyalat kifejezetten jól áll neki.

hirdetés

Martha Stewart stílusával és nőies megjelenésével is lenyűgözi a rajongókat. Fantasztikus formában van, mintha megállította volna az időt. Tavaly fürdőruhás címlappal és fotósorozattal jelentkezett, ám sikkes, kifinomult stílusával éppúgy gyakran irányította magára a reflektorfényt. A 82 éves híresség nem mond le az aktuális trendekről, bátran kísérletezik a legmenőbb ruhadarabokkal.

Martha Stewart megmutatta a csillogó trend nőies oldalát

Ha valaki azt gondolná, hogy nyolcvan év felett a nőiesség háttérbe szorul, érdemes figyelemmel kísérnie Martha Stewart megjelenését. Persze a fürdőruhás Sports Illustrated fotósorozatot nehéz felülmúlni, a híresség nyakig beöltözve éppúgy lehengerli a rajongókat.

A 2024-es év egyértelműen a csillogásról szól, már ami a divatot illeti. A tavalyi év végén egyértelműen kirajzolódott, hogy a flitteres, strasszos és metálfényű holmik átveszik az uralmat az utcai divat felett. Sokan el sem tudják képzelni, hogy a szimpla mindennapokban hogyan lehet túlzások nélkül viselni egy-egy csillogó darabot, ám Martha Stewart lazán hozta a vagány, mégis kifinomultan nőies sikket a látványosan aranyló kombinációval.

 

Maga a bőrhatású nadrág vagány, a szabásából adódóan pedig kissé lezser hatást kelt. Ennek ellenére az aranyló csillogásnak és a mellé társított daraboknak köszönhetően a szett mégis kellően nőies és elegáns, kifinomult összképet teremt. Martha Stewart zseniális érzékkel trükközött a legütősebb trenddel, egy kortalan és sikkes kombinációt varázsolt a különleges ruhák segítségével.

Felmerülhet a kérdés, hogy egy arany összeállításhoz mégis milyen kiegészítőket lehet társítani, hogy az összhatás ne legyen túlzó? A híresség most erre is választ adott. A bézs és a finomabb barna árnyalatok abszolút jól működnek az aranylóan csillogó és metálfényű ruhadarabok mellett. Könnyedséget visznek a szettbe, kicsit hétköznapibbá téve azt, ezáltal a merészebb holmik simán beleférnek a mindennapi, utcai divatba is.

Bár egyesek szerint bizonyos kor felett már nem feltétlenül jó a fellobbanó trendeket követni, mert a menő ruhadarabok könnyen közönséges hatást kelthetnek egy érett nő megjelenésében, a 82 éves Martha Stewart mindig bebizonyítja, hogy a stílusos, divatos, naprakész öltözködés nem az életkor függvénye. A vagány, ütős kreációkat éppúgy lehet kifinomult, sikkes formában viselni, túlkapások nélkül. Bátran veti be a merészebb ruhadarabokat is, csupán arra figyel, hogy az összkép tökéletesen passzoljon egyedi, személyes stílusához.

A csillogó trend valószínűleg teljesen magával ragadta Marthát, hiszen ezt a metálfényű arany nadrágot már többször is viselte. Minden alkalommal csillogó felsővel párosítja a sikkes, divatos darabot, leginkább az arany ragyogását kedveli, ami nagyon jól áll neki, csodásan feldobja a megjelenését.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images for iHeartRadio/Getty Images.

Cikkfotók: Roy Rochlin/Getty Images for iHeartRadio/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés