Ezek a divatos sapkák uralják az idei divatot. A klasszikus fazonok mellett idén a nőies, sportos és merész darabok dobják fel a hétköznapi összeállításokat.

hirdetés

A hidegben nem csupán a kabát fontos, a meleg kiegészítők éppúgy nélkülözhetetlenek. Egyrészt nagyban hozzájárulnak a komfortérzethez, amit a fagyos, szeles időjárás mindenáron igyekszik lerombolni. Másrészt a sapkák, sálak és kesztyűk is öltöztetik az embert, határozottan fel tudják dobni az unalmas téli összeállításokat, ráadásul szuperül lehet velük trükközni.

Attól függően, hogy milyen stílusú sapkára esik a választás, a teljes szett átalakul, ettől az apró részlettől megváltozik a hangulata. Noha az összkép vezérfonalát a kabát adja, egészen új fényben fog mutatkozni, ha más-más sapkafazonokkal kombinálod. Idén a sportos, a klasszikus és nőies darabok is tarolnak.

Ezek a divatos sapkák uralják a szezonális divatot

Klasszikus téli sapkák

A klasszikus kötött sapkákat egyszerűen nem lehet megunni. A tél örök jolly jokerei, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Bármilyen kabáttal, bármilyen stílusban megállják a helyüket, ráadásul a legtöbb frizurával abszolút bevethetők. Nincs bennük semmi extra, éppen ezért sokan a színekkel és a mintákkal trükköznek egy kicsit, hogy még különlegesebbé váljon az összkép.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Franciás barett

A franciás barett kifejezetten nőies, elegáns összképet teremt. Csodásan mutat finom ékszerekkel, könnyed ruhadarabokkal kombinálva, különösen passzol az idén rendkívül divatos hosszú szövetkabátokhoz. Bármilyen színben érdemes bevetni őket, sőt, a kockás verziók különösen trendinek számítanak manapság.

Kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Sportos baseball

Noha a baseballsapkákról a legtöbbeknek nem a téli időszak jut eszébe, a vastag kabátok és a kötött pulóverek mellett is szuperül mutatnak. A merészebb stílusmixek elképesztően divatossá váltak az elmúlt időszakban, így nem is csoda, hogy a sportos kiegészítők simán beleférnek a nőies téli összeállításokba is.

Kép: Christian Vierig/Getty Images.

 

Egyedi vödörfazon

A vödörkalapok már nem kizárólag a tavaszi-nyári szezonban tarolnak, téli verzióban is felküzdötték magukat a népszerűségi listák élére. Hatalmas előnyük, hogy nem teszik tönkre a frizurát, mégis melegek és hihetetlenül stílusosak.

Kép: Christian Vierig/Getty Images.

 

Szőrös, puha sapkák

Idén a szőrös, pihe-puha holmik mindenben listavezetők, nem csak a kabátok, a sapkák is lehetnek plüssből vagy műszőrméből. Noha kissé eszkimós összképet teremtenek, a hidegebb napokon mindenképpen érdemes adni nekik egy esélyt. Amellett, hogy praktikusak, roppant divatosak is, ráadásul magukban hordoznak némi sikkes eleganciát.

Kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés