Amint lehullanak az első falevelek és megérkeznek a hűvös szelek, a barett sapka egyből előkerülhet a fiók mélyéről. Kétségtelen, hogy ez az egyik legdivatosabb őszi kiegészítő, amivel különösen jól mutat a klasszikus bob frizura. A franciás hajfazon és fejfedő külön-külön is változatosan viselhető, ám együtt még könnyebb sokoldalúan kombinálni őket!

hirdetés

A barett vagy svájci sapkát legtöbbször a francia nők ruhatárához kötjük, nem alaptalanul, mivel a sikkes öltözködés egyik nélkülözhetetlen darabja. Ám sok nőben felmerül a kérdés, hogy miként lehet rövid frizurával viselni. Hosszú tincsek esetén egyszerű a feladat: a kiegészítő csodásan mutat kiengedett loknikkal, ezzel szemben a rövidke vágások feladhatják a leckét. A bob hajfazon passzol hozzá a legjobban, olyanok együtt, mint a borsó meg a héja.

A rövid bob frizura és a barett sapka, megunhatatlan verziókban

A videó készítője tíz, bob fazonból kialakított hajviseletet mutat be, amelyekkel extra nőiesen viselhető a barett sapka. A frizurák összerittyentése nem igényel sok időt, és az sem gond, ha nem frissen mosott a haj. Az alábbi variációkhoz csupán apró hajgumikra, hajcsatokra van szükség. A trükkös beszárítási és frizurakészítési technikákat mellőzheted, így a rohanós reggeleken is kipróbálhatod valamelyik verziót.

 

Ez a trendi fejfedő már önmagában kifinomultságot és eleganciát sugall a mindennapi öltözékekben. Franciás bájának köszönhetően szinte megelevenednek a szemeink előtt a párizsi macskaköves utcák és a színes falevelek, amelyek eső után megcsillannak az őszi napsütésben. Olyan kiegészítő, ami képes vagánnyá, vagy nagyon elegánssá varázsolni a végeredményt, a kombinálásának csak a képzelet szabhat határt.

A bob frizura szintén ikonikus eleme a mai divatnak. Akár a klasszikus, akár a modern változatát viseled, elképesztően sok lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy változatosabbá tedd a hétköznapokban is. Lágy loknikkal és egyenesre vasalva egyaránt jól mutat, sapka helyett fejpánttal úgyszintén feldobhatod, vagy feltűzheted egyik oldalt, sőt, még össze is foghatod hátul, a tarkódnál. Bátran játszadozhatsz a formázásával, a videóban remek ötleteket találsz hozzá.

Nagyon változatosan viselhető a barett sapka, ezért a szögletes vagy a kerek fejforma sem akadálya annak, hogy jól mutasson. A kínálat alaposan felkészült az őszi-téli szezonra, szövetből, gyapjúból, műbőrből egyaránt nagy választékot nyújt a szezon kedvenc fejfedőjéből. Ennek köszönhetően, nagyon egyszerű beépíteni a ruhatárba az átmeneti szezonban.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés