A baseballsapka sokkal mutatósabb, ha tartást kap a szimpla copf. Így trükközz az extra volumenért!

hirdetés

Csinosabb lesz a baseballsapka, ha így készül a copf

Habár a legtöbben csupán sportos szerelésekkel kombinálják a lezser baseballsapkákat, a laza kiegészítő az unalmas hétköznapi, sőt, még az elegánsabb összeállításokat is meg tudja bolondítani. Manapság elképesztően trendinek számít a különböző stílusok összeboronálása, a lezser eleganciához pedig nem is kell más, mint egy nőies ruha és egy menő sapka párosa.

Évszaktól, szezontól függetlenül érdemes bevetni a baseballsapka erejét, ugyanis a stílusos kiegészítő a naptól és az esőtől egyaránt véd, arról nem is beszélve, hogy tökéletesen el tudja fedni a zsíros hajtöveket.

A frizura kérdése azonban nagy fejtörést okozhat a baseballsapka esetében. Sokan egyszerű copfot készítenek, ám a hajtömeg ebben az esetben nem sokat tesz hozzá a sikkes megjelenéshez. A szimplán csak összegumizott tincsek elveszítik a volument, ám egy egyszerű trükk segítéségével ezen pillanatok alatt lehet segíteni.

A videóban látható lépéseket követve garantáltan sikkes és stílusos lesz az összkép, ez pedig nem csupán a baseballsapkának köszönhető!

A pofonegyszerű, mégis látványos hajtrükk tulajdonképpen abban rejlik, hogy nem egy egyszerű copf készül, sőt, nem is hajgumit kell alkalmazni a frizurakészítéshez. A kilencvenes években trendinek számító hajcsatok közül érdemes válogatni, amelyek egyébként újult erővel tértek vissza az aktuális utcai divat színterére.

Csak pár mozdulat, s a hajtömeg nem lapul le, sőt, extra volument kap, így sokkal sikkesebb, nőiesebb lesz az összkép. Mivel gyakorlatilag a saját tincseidből kell „hajgumit kreálnod”, ez a frizuratrükk csupán hosszú haj esetén működik.

Ha még inkább dúsítanád az eredményt, érdemes néhány laza hullámmal megbolondítani a tincseket. Nem kell erőteljes loknikra gondolni, elegendő, ha néhány tengerparti hullám kerül a hajhosszba, ettől még extrább tartást kap a frizura. Érdekes, hogy ebben a formában még az egyébként sportos baseballsapka is nőiesebb stílust képvisel, egészen átalakul, ha nem csak úgy kilóg alóla egy szimpla copf.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés