Gyönyörű esküvői cipők vannak az idei kínálatban, ráadásul a lapos és a magas sarkú fazonok között éppúgy lehet válogatni. Árakkal mutatjuk a legnépszerűbb, legcsinosabb darabokat.

hirdetés

Nőies esküvői cipők magas és lapos verzióban

Habár a menyasszonyi ruha kiválasztása szokott a legfontosabb pontja lenni az esküvői megjelenésnek, már az első ruhapróbára is vinni kell a cipőt, hogy a varrónő hozzá tudja igazítani a ruha hosszát. Bár aprócska kiegészítőnek tűnik, nagyon fontos eleme a nagy napnak. A cipő egész nap a lábadon lesz, így cseppet sem mindegy, hogy milyen fazonra, sarokmagasságra és stílusra esik a választásod. Hosszú ruhák alatt természetesen nem látszik, hogy miben tipegsz, ám a fotózáson és tánc közben bizony határozottan kivillan a lábbeli. Ennélfogva érdemes tehát kifejezetten erre az alkalomra keresni egy csinos, kényelmes esküvői darabot.

Az idei kollekciók már megtalálhatók az üzletekben, s a klasszikus fazonoktól kezdve a modern hercegnős darabokon át egészen a merészen új és sikkes változatokig minden megtalálható a repertoárban. A galériában árakkal mutatjuk a csinos, stílusos esküvői cipőket.

 

Mielőtt beszereznéd az esküvői cipődet, mindenképpen gondold végig, hogy milyen ruhát képzeltél el magadnak. Nem gond, ha még nincs konkrét kiszemelted, azonban fontos, hogy a cipő és a ruha stílusa nagyjából passzoljon egymáshoz, ugyanis a megjelenés így lesz harmonikus és stílusos.

Idén elképesztően népszerűek a retró fazonok. A vintage magas sarkú cipőkkel nem lehet mellényúlni, pláne akkor, ha a ruha stílusát is ezen a vonalon képzeled el. A szimpla fehér magassarkúk mellett természetesen a hercegnős, strasszos darabok is előtérbe kerülnek a 2024-es esküvőkön, a nagy napon bizony nem lehet túlzásba esni a csillogással. A gyöngyös díszítések és a kifinomult csatok éppúgy meg tudják bolondítani a cipőket. És hogy mitől lesz egy csinos cipő esküvői fazon? Talán éppen ezektől az apró, ám annál elegánsabb részletektől.

Ha nem szoktál magassarkút viselni, és úgy érzed, hogy nem tudnál kecsesen mozogni benne, a kínálatban csinos kis lapos fazonokra bukkanhatsz. Az esküvői topánok elegánsak és különlegesek, nem kell feltétlenül tornacipőt húznod a kényelem érdekében. A színeket tekintve abszolút a fehér a győztes, de a pezsgő és bézs tónusok, valamint a rosegold árnyalat változatai éppúgy megtalálhatóak a palettán.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés