A bőrszoknya nagyon sokoldalúan viselhető, és megfűszerezi az átmeneti szetteket. A rakott fazon sokaknak jól áll, és igazán változatos stílusban lehet beépíteni az öltözékekbe.

hirdetés

Az őszi divatban főszereplők a meleg, praktikus és kimondottan szexi bőrcuccok, melyek kötött holmikkal is jól kombinálhatóak. Leginkább a puha műbőr anyagok kerülnek előtérbe, melyek közül most nem csak a dzsekik, ingek és nadrágok népszerűek. A szoknyák is reflektorfénybe kerülnek, hiszen rendkívül nőiesen és vagányan mutatnak, és teljesen új szintre emelik az utcai összeállításokat.

A trendi és extra nőies szettek alapdarabja a rakott bőrszoknya

A sima ceruzaszoknyák mellett a rakott fazonok talán még változatosabb megjelenéseket ígérhetnek számunkra. Izgalmas szabásukkal és javarészt A alakú fazonjaikkal pillanatok alatt kiemelik a viseletek nőies vonásait. A szoknyákkal ráadásul rendszerint könnyű összepárosítani egy-egy egyszerű pólót vagy pulóvert anélkül, hogy unalmas lenne a kombináció.

A barna és a fekete darabok klasszikus szetteket alkotnak, de attól még, hogy az ősz derekán járunk, nem muszáj leragadni ennél a két lehetőségnél. Meglepő ugyanis, hogy milyen divatos öltözékek jöhetnek létre egy-egy intenzív színű bőrszoknya felhasználásával. Ne félj akár a vad pirosat vagy a fahéjszínt is kipróbálni velük.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés