A combcsizma az egyik legnőiesebb darab a téli divat repertoárjában, ám egyáltalán nem mindegy, milyen kombinációban jelenik meg a szett részeként, hiszen könnyedén válhat közönségessé a megjelenés egy rossz választás következtében.

hirdetés

 

Ez a megosztó darab sok nő szerint kifejezetten kihívó, ám egyszerűbb ruhákkal párosítva sokkal inkább sikkes és nőies hatást kelt. Választható bármilyen színben, anyagban és fazonban, a lényeg az összhang és annak szem előtt tartása.

Ezáltal az összkép lehet kifejezetten elegáns, sportos, vagy akár szexi is. A combcsizmák esetén fontos észben tartani, hogy egy rossz ruhaválasztással nem csupán közönséges lehet, de az erősebb alkati adottságokat is kiemelheti. Pár apró trükkel azonban ez is elkerülhető, így tökéletes választás lehet a téli szezonra.

Ezekkel a ruhákkal lesz igazán nőies a téli divat kedvence, a combcsizma

Oversize ruhával kifejezetten csinos

Lezser, bő ruhával összeboronálva biztosan nem kelt közönséges benyomást a combcsizma, sőt, elképesztően sikkes megjelenést kölcsönöz. A hosszú ruhadarab lehet egy kötött pulóver, vagy akár ing formájában is megjelenhet, tökéletes választás lesz a hosszú szárú lábbeli mellé.

Az előnytelenség elkerülésére bevált praktika, ha a harisnya ugyanolyan színű, mint maga a csizma, így ahelyett, hogy kiemelné a túlzottan vastag vagy vékony combokat, hihetetlenül vonzóvá teszi azokat.

Tapadós rövidnadrággal nagyon stílusos megjelenést kölcsönöz

Rövidnadrággal párosítva egy sportos, ám hihetetlenül stílusos szett lesz az eredmény. A legfontosabb szempont ebben az esetben az, hogy a nadrág ne legyen túlzottan rövid, így könnyedén elkerülhetők a megvető pillantások az utcán. Különösen jól mutat, ha a lábbeli és a választott rövidnadrág azonos árnyalatban pompázik.

Különösen elegáns a kosztüm-combcsizma kombináció

Előfordulhat, hogy a hideg, téli időszakban olyan eseményen, találkozón kell megjelenni, ahol kifejezetten fontos a divat és a jó ízlés, ekkor is tökéletes választás lehet egy combcsizma. Egy csodaszép zakóval és az ehhez tartozó rövidnadrággal párosítva roppant elegáns külsőt kölcsönöz a szerelés, így a sikkes és esztétikus benyomáskeltés garantált.

Hosszú szövetkabáttal kifinomult, visszafogott választás

A combcsizma valóban könnyedén válhat kihívó, közönséges darabbá, ám pont az ellenkezőjét érjük el akkor, ha egy hosszú szövetkabáttal viseljük. Egy ilyen kabát kifejezetten sokat takar, így kétségtelenül visszafogott megjelenést eredményez az összkép, ha ezzel a fazonnal házasítjuk.

A meleg rétegezés ráadásul nem ad esélyt a didergésnek, így ebben a formában a leghidegebb napokon is elsüthető a ruha és a hosszú szárú lábbeli nőies kombinációja.

Farmernadrággal a mindennapokra

Hihetetlenül nőies lesz a szett, ha egy csinos farmernadrággal viseled a térd fölé érő csizmát. A hétköznapokra a legjobb választás ez a párosítás, hiszen ez az egyszerű, ám sikkes szerelés gyakorlatilag bárhol bátran viselhető, és cseppet sem közönséges. A csizma színét érdemes belecsempészni a ruhadarabok egyikébe, vagy a kiegészítőkkel éppúgy összecsenghet, így garantáltan harmonikus lesz az eredmény.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.
Cikk képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés