A hatvanas években a fehér, térdig érő csizma volt a legmenőbb kreáció. A lábbelit imádták a nők, hiszen egyszerre volt vagány és nőies. Nem volt hétköznapi darab, ezért még a visszafogott A vonalú ruhákat is képes volt megbolondítani. Az izgalmas trend most visszatért, ezért a szokásos fekete csizmád mellé jó, ha beszerzel egy világosat is!

hirdetés

A nosztalgikus divatirányzatoknak köszönhetően ismét felpattantak az elfeledett trendek a divatkörhintára, és egy hatalmas kitérő után elfoglalták a méltó helyüket az őszi-téli szezonban. Rengeteg múltbéli darabot találhatunk az aktuális kínálatban, melyek nagyszerűen kiegészítik egymást, ezért tökéletes harmóniát alkotnak a szerelésen belül.

Minden korszakból csemegézik az idei divat, ezért megjelennek a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek slágerfazonjai. A cipőtrendeket is az említett korszakok formálják, ám jól megfér egymás mellett a hernyótalpú csizma, a franciás, letisztult lábbeli és a fehér, térdig érő csizma.

A snassz szereléseket is felturbózza a fehér csizma

A fehér csizma nagyszerűen mutat a miniruhákkal, az összeállítás így igazán nosztalgikus hatású lesz. Ha biztosra szeretnél menni, akkor válassz mintás kreációt.

A világos lábbelit hosszabb ruhákkal vagy kosztümmel egyaránt kipróbálhatod. A sarokhossz, az orr kialakítása változhat, idén rengeteg fazon közül válogathatsz. Érdemes olyan mellett letenni a voksod, amelyben kényelmesen tudsz járni. A tömbsarkú verziók kissé megemelik ugyan a lábakat, de a nem túl magas kialakításaik azok számára is ideálisak, akik lapos talpú csizmákban magabiztosabban járnak.

A fehér csizma éppúgy bekerülhet az összeállításba, ha inkább a lazább, sportosabb stílus áll hozzád közel. A kockás ingkabáttal különösen jól mutat.

A hatvanas évek fazonvariációi mellett megjelennek a cowboycsizmák is. A lábbeli minden összeállításba bohém vagányságot csepegtet.

A nőies kialakítás mellett a legtöbb figyelmet a vastag talpú kreációk kapják. Bár ezeket nem lehet a kifinomult jelzővel illetni, megfelelően variálva roppant jól mutatnak. Elegánsabb ruhákkal, kabátokkal, felsőrészekkel nagyszerűen megállják a helyüket, vagy akár jöhetnek a bőrhatású darabok.

Bár esős napokon nem a legpraktikusabb a világos lábbeli, száraz időben mindenképp érdemes tenni vele egy próbát, mert csodásan feldobja az őszi szetteket.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés