A bézs kabát már évek óta nélkülözhetetlen eleme az őszi ruhatárnak. Világos színével elsőre nehezen kombinálhatónak tűnhet, ám a krémes árnyalat szó szerint mindenhez passzol, ezért nem okoz nagy nehézséget a variálása.

hirdetés

Az idei őszi szezonban a fekete kabátok már kissé háttérbe szorulnak, sokkal inkább a színes, vagy a bézs és barna verziók kapnak nagy figyelmet. A teveszőrszín és homoktónusok kínálata igen széles, rengetegféle szabásvonal létezik, ezért mindenki könnyedén megtalálhatja a magasságához, testtípusához ideális kreációt. A klasszikus variációk még a legegyszerűbb összeállítást is képesek új szintre emelni.

A krémes árnyalatok tökéletesen belesimulnak az őszies színpalettába. Jól mutatnak barnával, bordóval, fehérrel, esetleg olajzölddel. Ám a feketétől, szürkétől sem üt el a bézs kabát, ebben az esetben egy izgalmas divatesszenciaként funkcionál. Az elegáns kabátok egy szempillantás alatt harmonikussá teszik a megjelenést.

A bézs kabát minden ruhadarabból kihozza a nőiességet

A színárnyat legnagyobb előnye, hogy könnyű vele megteremteni a színharmóniát. Ha nem szereted a túlságosan feltűnő összeállításokat, akkor a bézs kabáthoz válassz pasztelles tónusokat. Ezekkel nagyszerűen mutat, az összhatás pedig krémesen lágy lesz.

A bézs remekül mutat barnával, a csokoládé például továbbra is felkapottnak számít, ám bátran kísérletezhetsz a mélyebb és a lágyabb tónusokkal egyaránt.

Egy efféle világos kabátka még a snassz, egyszerű szereléseket is képes megfűszerezni. Nagyszerű kiegészítése lehet a fekete összeállításoknak, garantáltan nem válik komorrá az összhatás.

A hosszabb fazonok jól mutatnak a szoknyás összeállításokban, vagy variálhatod őket bermudával, esetleg rövidnadrággal. Az ilyen szereléseknek elmaradhatatlan eleme a kötött pulóver és a harisnya.

A farmeres összeállításokat is sokkal nőiesebbé, csinosabbá varázsolja egy bézs kabát. A sportcipő sem üt el a felöltőtől, csupán vagányabbá teszi az összképet.

A lágy szín legnagyobb előnye, hogy a snassz szettekből is képes kihozni a maximumot. Sokkal stílusosabbá válik tőle a megjelenés. Már egy fehér pulóver is teljesen más hatást kelt egy ilyen kabátkreációval összeboronálva.

 

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés