Ezt a szempárt, amely megidézi Monica Bellucci perzselő tekintetét, akár ezer közül is megismernénk, a Zara limitált kiadású téli kollekciójának arca nem más, mint a színésznő lánya, Deva Cassel.

hirdetés

Még alig négy év telt el azóta, hogy Deva Cassel felbukkant a Dolce & Gabbana napfényes parfümreklámjában, az akkor még 15 éves leányzó pedig azonnal az ujja köré csavarta a divatipart. Azóta jelentősen megváltozott a stílusa és a kisugárzása, hiszen felcseperedett, és úgy tűnik, egyre több vonalon próbálja ki magát a modellszakmában.

Gyakran lépdel a kifutón, emellett a luxusdivat és a fast fashion világában egyaránt otthonosan mozog, sőt, manapság az érzéki és beszédes művészi fotózásokat is szívesen bevállalja. A hűvös, már-már unott arckifejezése senkit ne tévesszen meg, munkáját és az élet kihívásait is igencsak felszabadultan, talpraesetten éli meg a fiatal hölgy, legalábbis édesanyja mindig úgy nyilatkozik róla, hogy roppant önálló, vidám teremtés, aki imádja az újabb és újabb kihívásokat.

A Zara divatfotóin a szezon slágertrendjeit összesűrítő téli kapszulakollekció darabjait mutatja be Deva Cassel, egyfajta hűvös és titokzatos, menő eleganciával.

Deva Cassel mutatja be a Zara téli kollekcióját: inspirációt ad a menő trendekhez

A Zara limitált kiadású kapszulakollekciója a legerősebb téli trendeket gyűjti egy csokorba. Érezhető, hogy a bőrhatású anyagok ismét uralkodó szerepet kapnak, és Deva Cassel gyönyörű példákat mutat arra, hogy építhetők be a mindennapi öltözékekbe. Tiszta vonalak, semleges színek, erős kontrasztok jellemzik a menő repertoárt, ami a nőiességet vagánysággal, a visszafogott fazonokat pedig retró stílusjegyekkel ötvözi.

A gyűjtemény minden eleme jól variálható egymással, és külön-külön éppúgy hasznos, sokoldalú része lehet egy alapdarabokból felépített, trendi ruhatárnak.

A káosz teljességgel kizárt, az egyszerű fazonok erejét a téli kulcstrendek adják. A bőrutánzó anyagok és a farmer, a túlméretezett fekete kabát, ami előrevetíti a 2024-es év egyik meghatározó irányzatát, a válltömést és a szögletes vállszabást.

A finomkötésű és a bőrhatású fekete ruha a partiszezon kulcsdarabjai lehetnek, de a mindennapi öltözékekbe éppúgy bekerülhetnek. A pántos ruha alatt elfér egy hosszú ujjú body vagy szűk szabású garbó, csizmával kombinálva nőiesen elegáns, bakanccsal összeboronálva pedig retró, vagány összhatást kelt.

Willy Vanderperre fotóin hűvös szépségként jelenik meg Deva Cassel, aki nem csupán szép, hanem roppant karizmatikus.

Kiemelt kép: Franco Origlia/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés