Az ízléses ékszerek sokat tesznek hozzá a megjelenéshez, akkor is, ha belesimulnak a stílusba, vagy épp az öltözék leghangsúlyosabb elemei. Az idei trendek sok izgalmas újdonságot tartogatnak. Bár az utóbbi években főként a látványos csecsebecsék hódítottak, idén ismét porondon vannak a minimalista nyakláncok, fülbevalók. Most ezek közül válogattunk!

hirdetés

Ha kiegészítőkről van szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül az ékszerek mellett, melyek nagyszerű kiegészítései lehetnek a legegyszerűbb szerelésnek is. Idén különösen könnyű dolgunk van, hiszen az aktuális irányzatoknak köszönhetően rengeteg stílus közül válogathatunk. Divatosnak számítanak a hangsúlyosabb, színes darabok, a festett vagy gyöngyből készült ékszerek, ám a visszafogott, egészen szolid kreációk sem szorulnak háttérbe.

Az utóbbiakra minden alkalomkor számíthatsz, hiszen ez a jól kihasználható kellékek sokféle stílusban megállják a helyüket. Kiegészíthetik a hétköznapi, letisztult darabokból álló összeállításokat, illetve a valóban elegáns, nőies szereléseket.

Nőies ékszerek az egyszerűtől a romantikusig: ezek a legnépszerűbb divatújdonságok

A tavaszi divatban éppúgy megtalálhatóak az arany, ezüst, vagy egyéb fém alapanyagok. Az efféle ékszerek egészen egyszerűek is lehetnek, vagy díszítheti őket valami medál, kő, esetleg a formavilágot dobhatják fel a tervezők egy bájos virággal, illetve harmonikus szívvel.

 

A klasszikus, időtálló ékszerek nagyszerű választásnak minősülnek, hiszen cseppet sem harsányak, mégis sikkessé, nőiessé teszik a megjelenést, így éveken keresztül az ékszeres doboz kiemelt darabjai lehetnek. A tavasz apropóján számos újdonsággal kecsegtetnek az egyes márkák, így biztosan ráakadhatsz a tökéletes kincsre.

Nem számít, hogy fémből, gyöngyből vagy nemesfémből készült, az ékszerek funkciója ugyanaz, hogy egységesítse, feldobja a megjelenést. Remek divatesszenciának számítanak, mivel a segítségükkel megfűszerezhető a szerelés. Csodásan mutatnak akár farmerral és fehér inggel, ám a nadrágkosztümnek vagy blézernek úgyszintén nagyszerű kiegészítései lehetnek.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés