Caroline Issa divatszerkesztő közkedvelt szereplője a divateseményeknek, a járványhelyzet előtt szinte nem tartottak olyan bemutatót, ahol ne lett volna jelen. A 43 éves nő magabiztosan válogatja össze öltözékeit, és a képek alapján vitathatatlan, hogy az őszi-téli ruharétegezés nagymestere. Van mit ellesni tőle, ha a nőiesség a cél!

hirdetés

A kanadai származású szerkesztő-újságíró legalább annyira jártas a divatban, mint a Vogue nagyasszonyai, Anna Wintour és Anna Dello Russo. Bár kisebb lépésekben haladt a szakmában, óriási népszerűségnek örvend a divatimádók körében, hiszen öltözködési stílusával számtalanszor bizonyította már, hogy kifinomult érzékkel keveri az irányzatokat.

A 43 éves Caroline Issa a TANK Magazine divatigazgatójaként vált ismertté, majd 2015-ben a Nordstrom áruházlánccal együttműködve tervezett olyan darabokat, amelyeket ő maga is szívesen visel. 2007-ben útjára indította a Because London magazint, melynek összeállításában és szerkesztésében a mai napig tevékenykedik.

Caroline Issa mesteri szinten űzi a ruharétegezést: nőies stílusa igazi ötlettár

Egy 43 éves nő már nem áldozza be a kényelmet a nőiesség javára, inkább kompromisszumot köt, méghozzá okosan. A kanadai divatszerkesztő, ha kell, a pufikabátot is összelövi az eleganciával, hiszen nem tartja jó opciónak, ha a divatos megjelenés kedvéért összefagy az ember. Lerí a szettjeiről, hogy inkább a különféle stílusok harmonikus összedolgozásán munkálkodik, és ennek eredményeképp mindig sikerül nőies síkra terelnie a meleg ruharétegeket.

Télen sem mellőzi a szoknyás-ruhás szetteket, amiket meleg pulóverekkel és kabátokkal társít össze, gyakran kifinomult stílustöréssel. A blézer alá is képes beépíteni több ruhadarabot, méghozzá úgy, hogy sohasem tűnik olyannak, mint egy kitömött plüssfigura. Ebben nagy segítségére vannak a garbók, ingek, és a szűkített szabású zakók, de az oversize fazonokkal is szívesen kísérletezik.

Gyakran visel monokróm összeállítást, ám a mozgalmas mintakeveréstől sem riad vissza. Többségében sminket sem tesz fel, és csak lazán összefogja a haját, mégis mindig sikkes és nőies a megjelenése.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés