Anna Dello Russo már évtizedek óta a divatvilág nagyágyúi közé tartozik. Nem tartanak nélküle bemutatót, és a street style fotósok nagy kedvence. Most az Etro márka legújabb kampányához fotózták, és igazán dögös képek készültek róla.

hirdetés

Anna Dello Russo neve ismerősen csenghet azok számára, akik nem csak a trendek felszínén foglalkoznak a divattal. Hasonlóképpen befolyásos ebben a közegben, mint Anna Wintour, a divat iránti szeretet pedig szó szerint a zsigereiben van.

Több ezer pár cipője van, és sohasem visel egy ruhát kétszer. A megjelenése mindig kifogástalan, ám mégis meghökkentő. Pályája elején az olasz Vogue-nál dolgozott, és Franca Sozzanitól tanulta ki a szakma csínját-bínját. Az évek alatt számos magazinnál megfordult, majd végül a japán Vogue főszerkesztője lett.

Egyedi stílusával mindig kitűnik a tömegből, és más divatszakemberekkel ellentétben, ő sosem törekszik az egyszerűségre. Szettjei mindig látványosak és különlegesek. Ennek köszönhetően valódi ikonná vált, aki már számos magazin címlapján szerepelt. Most az Etro márka felkérésére állt modellnek, és az új Pegaso táskákat reklámozza.

Anna Dello Russo az Etro új kampányában

A pegazus az 1960-as évek óta díszíti az Etro logóját, és szintén megtalálható a nyolcvanas években megalkotott táskájukon is, amit Pegaso bag névre kereszteltek. A nőies válltáska azóta már ikonikus darabbá vált, tavaly pedig felújított verzióban tért vissza. A divatimádók természetesen azonnal elkapkodták, és ezzel a retró darab nagyobb népszerűségre tett szert, mint valaha.

Anna, ha teheti, mindig megmutatja filigrán alkatát, így sokszor látni miniszonyában vagy rövidnadrágban, természetesen a jó ízlés határain belül. Az elkészült képeken csupán forrónadrágot visel, így szexisen elővillannak formás lábai.

Az új kampányhoz más modellek is pózoltak, többek között Elsa Hosk és Halima Aden is kamera elé állt.

 

Kiemelt kép: Matthias Vriens / Etro. 

  • Megosztás:
hirdetés