Az őszi-téli öltözködés egyik legnagyobb hátránya a hideg, hiszen az ember lánya sokszor kénytelen több réteg ruha mögé rejteni az alakját, ami gyakran előnytelen végeredményt produkál. Szerencsére az idei kínálatban szép számmal találhatóak olyan karcsúsító kabátok, amelyek előnyösen formálják a sziluettet. Szupernőies verziókat mutatunk!

hirdetés

Ahogy beköszönt a hűvösebb idő, úgy egyre nagyobb szerep jut a meleg ruhadaraboknak. Ilyenkor gyakran a praktikusság háttérbe szorítja a nőiességet, hiszen senki sem szeret fázni. Ismét előkerülnek a kötött pulóverek, vastagabb kabátok, amelyek alá akár több réteg ruha is könnyedén befér. Ám, egy jó kabátválasztással egy csapásra sikkessé teheted az összképet.

Karcsúsító kabátok, amelyek feldobják a megjelenést

Az ormótlan kabátok előnytelenül formálhatják az alakot, hiszen nemcsak, hogy elrejtik azt, de akár még szélesíthetik is. Ebben pedig az aktuális trendeknek nagy szerepük van. Évek óta hódít az oversize-őrület, így a legtöbb télikabát széthúzza a sziluettet. Ezek a ruhadarabok praktikusak, ám nem túl nőiesek, hiszen még a legvékonyabb nőkre is jópár plusz kilót rápakolnak optikailag.

Ahhoz, hogy ezt elkerülhesd, érdemes az alakformáló fazonok között keresgélned, amelyek a szabásuknak köszönhetően megnyújtják a test vonalát, ezáltal nem tömbösítik, hanem slankítják az idomokat.

Az üzletek kínálatában az oversize kabátok mellett számos karcsúsító darabbal is találkozhatsz, amelyeket jól ki tudsz majd használni a hideg hónapokban. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szépségekre bukkanhatsz, akkor lapozd végig a galériát!

 

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés