Gábor Zsazsa stílusa nem véletlenül olyan legendás, nőies kisugárzásával és lehengerlő ízlésével mindenkit lenyűgözött. Imádta a luxust és az eleganciát, a legapróbb részletekre is odafigyelt.

hirdetés

Gábor Zsazsa stílusa nem véletlenül legendás

Gábor Zsazsa, vagy születési nevén Gábor Sári pályafutása 1936-ban kezdődött, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Elbűvölő kisugárzásával mindenkit lehengerelt, kifogástalan szépségével hamar magára irányította a rivaldafényt. Nem csupán gyönyörű arca miatt emlékeznek rá sokan, fantasztikus színészi tehetsége, valamint nőies stílusa legalább annyira legendás.

A nagyközönség kizárólag aprólékosan átgondolt, sikkes összeállításokban láthatta a színésznőt, ugyanis mindig ügyelt a tökéletes összképre. Szettjeiben minden passzolt, az ékszerek, apró kiegészítők abszolút az aktuális ruhához voltak igazítva, ráadásul nagyon értett a divathoz és pontosan tudta, hogyan lehet egy nő igazán vonzó és magával ragadó.

A galériában összeválogattunk néhány fotót, amelyek hűen tükrözik kifogástalan stílusát. A merészebb, látványosabb darabok mellett a klasszikus elegancia is helyet kapott a ruhatárában, az összkép mindig izgalmas és nőies hatást keltett.

 

Imádta a gyönyörű estélyiket, egyáltalán nem tartotta túlzónak a csillogást. Rendszeresen választott látványos gyémántokat kiegészítőnek, imádta a luxust.

A látványos, ragyogó kreációk mellett a színésznő a hétköznapi szettekkel sem finomkodott, zseniális divatérzékkel válogatta össze a klasszikus alapdarabokat. Pontosan tudta, hogy mitől lehet elképesztően nőies a megjelenése, bátran vetette be az állatmintát, de a csinos fazonokkal éppúgy mesterien trükközött.

Imádta a kalapokat, a különleges ékszereket, de sokszor egy szimpla kendővel bolondította meg a hétköznapi összeállítást. Soha nem esett túlzásba a kivágásokkal, megjelenése és kisugárzása mégis elképesztően vonzó volt. Mindig bebizonyította, hogy nem kell sokat mutatni ahhoz, hogy maxon pörögjön a nőiesség, elegendő az apró részletekkel, a finom anyagokkal és a csinos szabásvonallal trükközni az elbűvölő eredményhez.

Gábor Zsazsa a ruhák mellett a sminkhez és a frizurához is nagyon értett, mindig fantasztikusan festett. A látványos, kifinomult hollywoodi loknik már-már a védjegyévé váltak, a hullámok mindig tökéletes ívet alkottak a hajában.

Kiemelt kép: A. W. Cox/Hulton Archive/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés