A téli szezonban sokan tartózkodnak a fehér és bézs árnyalatok viselésétől, helyettük inkább a fekete, szürke és a morózus, erőteljesebb színeket váltogatják. A legtöbben az esős, sáros időjárás miatt mellőzik a világos darabokat, ami érthető is, hiszen latyakos időben eléggé kényesnek bizonyulnak. Ám a világos ruhák most meghatározóak a téli divatban, és nem is olyan nehéz becsempészni őket az öltözékbe, hiszen rendkívül sokféleképpen variálhatóak.

hirdetés

 

Télen is sikkesek a világos ruhák: így kombináld a darabokat

A szezon sztárja a bézs csizma

Korábban a legtöbb téli csizma az időjárásra való tekintettel sötétebb színekben pompázott, a nők szívesebben vásároltak fekete és sötétbarna darabokat az üzletekben.

Az idei szezon kissé másképp alakul, megjelentek a piacon a nude színek. A bézs, a halványszürke, a babarózsaszín és a fehér csizmák elöntötték az áruházak polcait. Ezek a lábbelik elképesztően feldobják a szettet ebben az időszakban, és csodásan derítik a sötét, morózus öltözékeket.

A bőr- vagy műbőr csizmákat ráadásul a rosszabb időjárási viszonyoktól sem kell félteni, hiszen könnyedén letörölhetjük róluk a sáros foltokat. A hosszabb fazonok különösen praktikus választásnak bizonyulnak akkor, ha az egész szett nude színekben pompázik, hiszen így a felcsapódó latyakos víz csak a csizmán hagy nyomot, a világos ruhák nem látják kárát az esős időnek.

Enyhébb időben jöhet a fehér edzőcipő

Manapság már nem tart sokáig azon időszaka a télnek, amikor hatalmas mínuszok közepette fagyoskodunk a legmelegebbnek vélt ruháinkban is. Az edzőcipő viselése emiatt télen is szuper gondolat lehet, ez a darab sportosan elegáns megjelenést csempész bele a mindennapokra.

Ha az egész szett világos színekből kerül összeállításra, a sportcipő adta vagányság mellett egy kifinomult, nőies kisugárzást is kölcsönöz a szerelés. Száraz időben ajánlott viselni ezeket a világos cipőket, hiszen anyagukból adódóan a legtöbb lábbeliből nehéz eltávolítani a sár hagyta nyomokat.

A műszőrme kabátot bármivel lehet kombinálni

Egy világos műszőrme kabát szuper választás lehet akár a mindennapokra, akár egy elegáns megjelenést igénylő eseményre is. Világos darabokkal kombinálva nagyon kifinomult és visszafogott lehet a szerelés. Mivel ezek a leghidegebb időben is kellően melegítenek, bátran viselhetők akár szoknyával vagy ruhával is.

Egy sötétebb árnyalattal könnyedén feldobható a szett

A nude árnyalatokban pompázó szettek akkor is hihetetlenül sikkesek és esztétikusak lesznek, ha a barna egy sötétebb változatával, vagy akár feketével kerülnek párosításra. A világos összeállítás ízlésesen feldobható egy sötétbarna kabáttal, vagy akár egy övvel. A világos ruhák mellett erőteljes kontrasztként jelennek meg ezek a kiegészítők, amivel megtörik a stílusos tökéletességet.

A világos bakancs elképesztően lezser megjelenést kölcsönözhet

A bakancsok az elmaradhatatlan lábbelik a 2021/2022-es téli szezonban. Világos színben kifejezetten nőiesek, tökéletes kiegészítői a hanyag eleganciát tükröző szereléseknek. Ez a vagány darab akár otthoni viselettel is kombinálható, így egy hétvégi kirándulásra vagy egy egyszerű vásárlókörútra egyaránt szuper választás. Nude színekkel való viselése esetén a kényelem mellett a nőiesség és kifinomultság is fókuszba kerül.

A hosszú szövetkabáttal nem árt vigyázni

Nincs is csodálatosabb egy hosszú, világos szövetkabátnál. Hihetetlenül elegáns megjelenést kölcsönöz ez a téli darab, azonban nem árt vele vigyázni. A kabátok egyébként is gyakran esnek áldozatául az időjárás viszontagságainak, ám a latyakos időben különösen ki vannak téve a veszélynek. A világos ruhák kifejezetten érzékenyek, az ilyen árnyalatú kabátokon minden meglátszik, ezért csak száraz időben ajánlott viselni őket.

 

Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Christian Vierig/Daniel Zuchnik/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés