Az oversize, vagyis túlméretezett ruhák egyre nagyobb teret kapnak a divatban, és ez tavasszal sem lesz másképp. Sokan utálják őket, pedig egy kis fantáziával stílusosan és nőiesen variálhatóak.

Idén sok olyan ruhadarabbal találkozhatsz az üzletekben, melyek a megfelelő méretben is nagynak tűnhetnek számodra. Ez nem a méretezés hibája, csupán az oversize trend töretlen uralmának tudható be.

A téli divattal ugyanis nemcsak a túlméretezett pulóverek kerültek terítékre: rengeteg bő és hosszú fazonú kabát, földig lelógó nadrág, illetve kétemberes zakó és sál lelhető fel a kínálatban. A jóslatok szerint tavasszal sem csillapodik majd a divatszélsőségek között tapasztalható óriási kontraszt: mini és maxi, valamint nagyon bő és szexisen szűk cuccokra egyaránt rábukkanhatsz a legújabb kollekciókban.

A hatalmas lebernyegekben persze, nem csoda, ha sokan úgy érezik magukat, mint egy kisgyerek a szülei ruhájában, ám egy-két stílustipp segítségével könnyen rá lehet érezni a nőies oldalukra. Ha nincs ötleted, hogyan ültesd be a mindennapi öltözékedbe az oversize divatirányzat kedvenc darabjait, az alábbi képekből ihletet nyerhetsz.

A túlméretezett pulóvert csak félig kell betűrni a magas derekú szoknyába, nadrágba.

A hatalmas kabátok most fénykorukat élik.

A sálak és a kardigánok is nagyobbak a megszokottnál.

A lábfejet takaró, sátorfazonú nadrágok bő szabását a keskeny, szűkített derékrész ellensúlyozza.

A szűkített, derékhangsúlyos blézerek mellett a lezser zakók is megtalálhatóak a kínálatban, melyeknek szándékosan túl hosszúra méretezték az ujját.

Meglepő módon a hatalmas, bő pulóverek nőies öltözékben is remekül működnek.

Az óriási dzsekiktől és műszőrme bundáktól sem kell idegenkedni idén.

 

  • Megosztás:
hirdetés