A szimpla csíkos ing sokkal stílusosabban mutat a szimpla nadrággal összeboronálva, ha egy izgalmas stílusmixben kombinálod őket. Ebben a formában cseppet sem lesz unalmas az összhatás!

hirdetés

A csíkos ing hatalmas divat lett az elmúlt időszakban, noha a menő francia trend cseppet sem új keletű. A legtöbben egyszerű farmernadrággal kombinálják, azonban a lezser elegancia hamar unalmassá válhat. Érdemes izgalmasabb stílusmixekben bevetni a klasszikus, divatos darabokat, ehhez pedig a retró és a modern részletek keverése remek alapként szolgál.

A szimpla ing sokkal jobban mutat a nadrággal, ha így viseled

A csíkos ingek már eleve magukban hordozzák a nőiesség kulcsát és erejét, a francia nők nem véletlenül tartják kulcsfontosságú darabnak őket a tavaszi ruhatárban. Bármilyen szettben megállják a helyüket, a manapság divatos oversize fazonokat ráadásul tényleg izgalmasan lehet variálni a hétköznapi összeállításokban. Az egyszerű farmeres párosítás azonban hamar unalmassá válik, ilyenkor érdemes egy kicsit merészebb vizekre evezni.

Ha egy kicsit felpezsdítenéd a szimpla szetteket, akár a retró sikkel is ötvözheted a modern eleganciát. A letisztult, nőies részletek és a múltbéli trendek keveredésével olyan menő stílusmixeket alkothatsz, amelyek abszolút egyedivé varázsolják a megjelenést, miközben zseniális stílusérzékről árulkodnak. A legjobb, hogy mindehhez nem is kell extra vagy ultrakülönleges darabokra beruháznod, szimpla kulcsholmikkal is izgalmasabbá teheted a tavaszi ruhatáradat.

 

A hetvenes, illetve nyolcvanas évekből visszatérő trapéznadrágok retró hangulatot kölcsönöznek a hétköznapi megjelenésnek, az elmúlt időszakban ráadásul őrületesen meghódították az utcai divatot. Nem muszáj kizárólag farmerben gondolkodni a mindennapok során, az elegáns anyagú darabok éppúgy beleférnek a laza sikk fogalmába. Magassarkúval vagy edzőcipővel egyaránt összeboronálhatod a csinos, nőies fazont.

A csíkos inggel kombinálva egy ütős stílusmix formájában mutatkozik meg a trapézgatya, amitől a megjelenés sokkal izgalmasabb hatást kelt. Az ing és a nadrág párosa ebben a formában cseppet sem unalmas, ráadásul az apró részletek még különlegesebbé teszik az összhatást.

 

A buggyos ujjú felső kifejezetten romantikus és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az már csak hab a tortán, hogy a trapéz, széles szárú nadrággal tökéletes harmóniát alkot. A magas derekú nadrágok és a röviden szabott ingek már eleve a karcsú derékvonalra terelik a fókuszt, a szélesedő ujjszabás, valamint a trapéz nadrágfazon csak még tovább fokozza a szett alakkiemelő hatását.

Habár alapvetően nincs semmi érdekes az ing és a nadrág kombinációjában, egy trükkös stílusmixben egészen más fényben tetszeleg a klasszikus párosítás. Ne félj összeboronálni a retró és a modern trendeket, az eredmény garantáltan felpezsdíti majd a tavaszi öltözékeket!

Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/Getty Images.

Cikkfotók: Daniel Zuchnik/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés