Nyakunkon a tavasz, így végre lekerülhetnek a vastag pufi dzsekik, az átmeneti kabátok pedig előbújhatnak a szekrény mélyéről. Akinek nincs trendi darabja elfekvőben, semmi oka a pánikra, az üzletek kínálatában most mindenféle stílus és fazon közül lehet válogatni.

hirdetés

A tavasz beköszöntével végre jöhetnek a lenge, nőies kabátok, amelyek egy kis színt visznek a hétköznapokba. Az üzletek kínálatában mindenféle stílus és fazon fellelhető, így bárki megtalálhatja a ruhatárába leginkább passzoló darabot.

 

Színek, minták és modern szabások dominálnak az idei tavaszi kabáttrendben, megjelennek az élénkebb és púderes tónusok, de ugyanúgy az egyszerűbb, már jól bevált árnyalatoktól sem kell elbúcsúzni. A motívumokat tekintve még mindig a kockás a nyerő, azzal garantáltan nem lehet mellényúlni.

Az átmeneti kabátok felfrissülést hoznak az utcai megjelenésbe

A ballonkabát örök és megunhatatlan, ráadásul sportos és elegáns szerelésekhez éppúgy passzol ez a nőies fazon. Akár edzőcipővel, akár magassarkúval viselve elképesztően jól mutat, a karcsúsított, derékövvel ellátott darabok pedig különösen előnyösek, kiemelik a sziluettet és a nőies vonalakat. Ez a tavaszi kabát tényleg mindenkinek irtó jól áll, nem lehet vele hibázni.

A vagány bőrdzseki ugyanebbe a kategóriába sorolható, talán soha nem megy ki a divatból. Manapság még inkább virágkorát éli ez a tavaszi darab, hiszen a bőrhatású holmik roppant sikkesnek számítanak. A kabát varázsa abban rejlik, hogy bár alapvetően menő és markáns megjelenést kölcsönöz, nem csupán vagány vonalon képes mozogni. Egy csinos ruhával vagy szoknyával viselve kifejezetten nőies külsőt eredményez, egy kis ütős, stílusos részlettel megfűszerezve.

A melegebb, napsütéses órákban bőven elegendő lehet egy blézerre hajazó dzseki viselése. Ezek a darabok némileg vastagabb anyagból készülnek, mint az elegáns kosztümfelsők, így remekül funkcionálnak átmeneti kabátként, miközben kifinomult és nőies hatást keltenek. Egy oversize blézer éppúgy megteszi az enyhébb tavaszi napokon, hiszen egy kötött pulcsival rétegezve nemcsak csinos külsőt kölcsönöz, hanem a hűvös reggeleken is megfelelő védelmet nyújt.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés