Audrey Hepburn egyike volt a 20. század legünnepeltebb színésznőinek, aki nemcsak a filmvásznon hagyta ott a nyomát, de a divatban is. Letisztult eleganciája örök stílusikonná tette, ami sok nő számára jelent ma is követendő példát.

Audrey Hepburn stílusa halhatatlan

Audrey Hepburn stílusát a lezser elegancia jellemezte, aminek éppen az egyszerűségében rejlett a titka. Nem viselt feltűnő, merész darabokat, mégis az egész világ odavolt a stílusáért. Semmit nem vitt túlzásba, a szettjét egy-egy kiegészítővel, ékszerrel dobta fel, de azt is módjával.

Volt a megjelenésében valami eredendő báj, ami akkor is nőiessé tette, amikor nadrágot viselt. Merthogy azt is kedvelte, ő hozta divatba a bokáig érő capri nadrágot. Valószínűleg arisztokrata gyökerei és balerina múltja is hozzátett kecses, nőies megjelenéséhez, amivel elbűvölte Hollywoodot és olyan tervezők múzsájává tette, mint Givenchy.

A galériában összegyűjtöttük a színésznő stílusának kulcsdarabjait, amik ma is beépíthetők a stílusos, nőies ruhatárba. Lefogadjuk, hogy már most is van ezekből a szekrényben, csak elő kell venni őket az instant Audrey-hatásért.

 

Képek: Bettmann, Phil Burchman/ Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés