Az elmúlt szezonokban eléggé változatosan alakultak a trendek. Talán egy kicsit szélsőségesnek is nevezhetnénk, hiszen egymás mellett egyszerre számítanak divatosnak a túlméretezett pólók, pulóverek és az egészen apró, melltartóra hajazó felsőrészek. Most az utóbbira hoztunk pár stíluspraktikát. Az biztos, hogy ez a nyári top garantáltan feldobja a megjelenést.

hirdetés

Az utóbbi időben alaposan elmosódott a határ az utcai és az otthoni viseletek között. Már nem számít, ha az ember lánya melegítőben lép ki az utcára, és a kötött szettek is bekerültek a trendi darabok közé. Ha mindez még nem lenne elég, akkor a tervezők előszedték a pizsamákat, hálóingeket, melyek finoman adagolva igazán különleges elemei lehetnek a megjelenésnek.

Ám a nyári divat nem áll meg itt, hiszen számtalan olyan elem van még, amit be lehet emelni az utcai öltözködésbe. Az egyik ilyen a melltartóra hasonlító nyári top.

Ez a nyári top idén mindenhol felbukkan: farmerral és elegáns nadrággal is jól mutat

Az apró topok nem számítanak újdonságnak, hiszen már a kilencvenes években is nagy népszerűségnek örvendtek, bár akkoriban azért egy kicsit több anyagból készültek. Idén az egészen parányi verziók hódítanak, melyek könnyedén beültethetők a megjelenésbe. Hosszabb inggel, esetleg blézerrel variálva szinte bárhol megállják a helyüket.

Az apró nyári top esetében a legfontosabb, hogy meglegyen az egyensúly. Tehát, ha a felső keveset takar, akkor a nadrág vagy a szoknya legyen hosszabb. A melegben a vastagabb anyagok nem túl praktikusak, ezért jöhet egy vékonyabb szövet vagy lenvászon. A hűvösebb reggeleken pedig feldobhatod a szerelésed egy mellénnyel.

 

Egy másik opció, hogy blézerrel egészíted ki a megjelenésed. A nadrág készülhet vászonból vagy farmerből. A felöltő takarja a felsőtestet, így még a túlzott klímától sem fogsz meghűlni, az összhatás pedig garantáltan sikkes lesz.

 

Sportos darabokkal párosítva úgyszintén megállja a helyét. Farmerral, edzőcipővel remekül mutat, ha pedig szeretnéd még jobban feldobni az összeállítást, akkor próbáld ki a színes nadrágokat, melyek idén is nagyon divatosak. A pasztellárnyalatoktól kezdve az erősebb színekig mindent megtalálsz az üzletek kínálatában.

 

A bermuda remek választás a meleg időben, amellyel a nyári top szintén összeboronálható. Ebben az esetben különösen fontos, hogy a ruhák stílusa passzoljon egymáshoz, és ne essünk túlzásba a holmikkal. A nadrág ne legyen túl rövid, és magassarkú helyett jobb, ha lapos cipőt választasz. Egy blézer, vagy egy könnyű kimonó ebben az esetben is megkoronázhatja a megjelenést.

 

A csajosabb, merészebb szetteknek szintén jó alapja lehet a sikkes nyári top. Az egyszerű, pamutból készült darabok mellett vannak kifejezetten különleges, tollas, csillogó kreációk. Ezekhez elég egy sima, egyszerű vonalvezetésű és anyagú nadrág, hiszen a nem mindennapi felsőrészek önmagukban is látványosak.

 

Kiemelt kép: Melodie Jeng / Getty Images. 

Képek a cikkben: Christian Vierig, Melodie Jeng, Gotham, Jeremy Moeller, Hollywood To You/Star Max / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés