Amint berobban a nyári meleg, mindig előkerülnek a forrónacik a szekrényből. Nem árt teljesen feltérképezni a rövidnadrág-kínálatot, ugyanis rengetegféle típusa van farmer anyagú sortnak. Nem csak sportos, vagány és szexi darabok sorakoznak az üzletekben, a nőiesebb verziók éppúgy megtalálhatók az új kollekciókban.

hirdetés

A farmersortról első blikkre szinte mindenkinek a fenékvillantó, kissé rojtos és szaggatott megoldás ugrik be elsőként, ami nem kimondottan utcára tervezett darab, leginkább fesztiválokon a helye, és a nyaralás az igazi terepe.

Idén azonban jóval szélesebb választékból szemezgethetsz, hiszen a nőies kialakítású és a retró szabásokat követő farmer rövidnadrág éppúgy visszatért a divatba. Nem mindenkinek áll jól ugyanaz a fazon, ám szerencsére, ahogy a hosszú nadrágok esetében, akadnak trükkösebb vonalvezetések.

Összegyűjtöttük a legtrendibb fazontípusokat az aktuális kínálatból, ezeket a galériában megtekintheted.

 

A farmer rövidnadrág a nyári szezon legkedveltebb alapdarabja

A divat folyamatosan változik, ám vannak bizonyos elemei, amelyek soha nem tűnnek el a népszerűségi lista éléről, maximum picit hátrébb csúsznak a ranglistán. A farmer ruhadarabok megunhatatlannak bizonyulnak, nem lehet velük mellényúlni. Hosszú és rövid verzióban éppúgy megállják a helyüket egy sikkes outfit részeként.

Bár sokáig az extramini farmersortok számítottak menőnek, nem feltétlenül kell fenékvillantás ahhoz, hogy egy rövidnadrág kellően nőies és csinos legyen. Ezek a darabok még mindig stabilan tartják magukat az utcai divatban, ám a mamafazon és a hosszabb, combközépig érő alsók lassacskán lekörözik őket.

Mivel mindenkinek más áll jól, valamint egyénenként eltérő lehet, hogy kinek milyen a stílusa, nem feltétlenül kell ragaszkodni egyetlen adott szabáshoz. Ráadásul kánikula ide vagy oda, számtalan munkahelyen szabják meg a nadrág minimális hosszát, amibe a falatnyi darabok aligha férnek bele.

Egy hosszabb felsővel, blézerrel azonban ezek a fazonok sem hatnak közönségesnek, pillanatok alatt nőiessé és kifinomulttá varázsolhatók. A hosszabb szabású farmer rövidnadrág sem feltétlenül lesz lezser, egy csinos blúzzal, elegánsabb cipővel társítva kifejezetten csinos, sikkes hatást kelt az összkép.

A legfontosabb szabály, hogy a nadrág ne vágjon be sehol, legyen kényelmes és passzoljon az alakhoz. Érdemes figyelembe venni a színét, a koptatást is ahhoz, hogy ne hívja fel a figyelmet a takargatni kívánt területekre. A zsebek állása éppúgy befolyásolja az összhatást, a szabás pedig rendkívüli mértékben járul hozzá a tökéletes, nőies hatáshoz.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés