Az egyszerű szabású, visszafogott tónusú alapdarabok minden évszakban nélkülözhetetlenek, hiszen sokoldalúan kombinálhatók, többféle stílusba beültethetők, így könnyű velük megalapozni a sikkes megjelenést. A téli hónapokban is jól jönnek a kulcsdarabok, ezek a szerelések elképzelhetetlenek nélkülük.

hirdetés

A jól kombinálható ruhatár nélkülözhetetlen elemei az alapdarabok. Ezekhez bármikor biztonsággal nyúlhatunk. A téli ruhatárban főként a vastagabb szövetnadrágok, farmerek, kötött pulóverek, vékony garbók, egyszerű, időtálló csizmák és természetesen a letisztult vonalvezetésű kabátok hasznosíthatók alappillérként egy-egy öltözékben.

Nem szükséges őket halmozni, hiszen, ha jól variálható színekkel töltjük fel a szekrényt, akkor sokáig kiélvezhetjük a letisztult kreációk nyújtotta eleganciát.

Ezek a téli alapdarabok megkönnyítik a stílusos öltözködést

A letisztult megjelenéshez elegendő egy kapszulagardrób is, nem feltétlenül szükséges halmozni a ruhadarabokat. A minimalista vonalvezetésű kreációkat könnyedén kombinálhatod egymással, így számtalan szerelést alkothatsz. Az alábbi téli alapdarabok variálásával szuper szetteket alkothatsz, ehhez adunk pár ötletet!

Kötött ruha bakanccsal vagy csizmával

A kötött ruhák a legpraktikusabb ruhadarabnak számítanak az őszi-téli időszakban. A vastag szvetterruhákat könnyű rétegezni, és jóval melegebbek, mint egy farmer. A kiegészítők váltogatásával igazán izgalmassá teheted az összeállítást: más-más vastag harisnyával, bélelt bakanccsal és csizmával megspékelve egészen megváltozhat az összkép. Az efféle kreációk sokféle stílusban megállják a helyüket, segítségükkel sportos vagy elegáns öltözéket állíthatsz össze.

Bőrhatású blézer szoknyával

A bőrhatású blézer évek óta a palettán van, ha eddig még nem szereztél be egy ilyen darabot, akkor most itt az ideje. Roppant sokoldalú, remekül mutat szoknyákkal, ruhákkal, farmerekkel. A hetvenes éveket is könnyedén megidézheted vele, ha kordbársony pantallóval házasítod. Amennyiben a nőiesebb vonalat szereted, akkor jöhetnek a szoknyák minden mennyiségben.

Kardigán farmerrel

A kötött kardigán évek óta toplistás divatcikknek számít. A különféle mintás, bohó darabok helyét most ismét a letisztult kardigánok veszik át. Ha mégis egy kis izgalmat csempésznél a megjelenésedbe, akkor válassz díszes gombbal kiegészített kreációt. A felsőrész mindennel jól mutat, ám a legegyszerűbb párosításról sem feledkezhetünk el, elég, ha farmerrel párosítod a kedvenc kötötted. Ehhez válassz bővebb, derékig érő fazont, amit lezser módon be tudsz tűrni a nadrágba.

Szövetkabát és garbó

Az egyszerű szabású szövetkabát sosem megy ki a divatból. Csinos egészruhákkal és a kapucnis pulóverekkel egyaránt nagyszerűen mutat. Ha szereted az egyszerűséget, akkor jöhet egy garbó, amit kombinálhatsz nadrággal vagy szoknyával. A szerelést pedig a kedvenc szövetkabátoddal teheted teljessé.

Bőrhatású nadrág műszőrmével

A bőrhatású nadrág trendje sem fulladt még ki. A vagány darab sok mindennel jól mutat, ám akkor lesz igazán vadóc és bohém, ha műszőrme kabáttal variálod. A bolyhos, színes, mintás darabok egy pluszréteget, extravaganciát adnak a megjelenéshez.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés