A műszőrme kabát sem a régi már, ugyanis az utcai viseletben a kifinomult fekete és barna darabok mellett megjelentek a hihetetlenül vidám és bohém változatok is. Ez persze a divatkedvelőknek inkább az örömére, mint bosszúságára szolgál, ugyanis rendkívül egyszerű velük látványos megjelenéseket létrehozni.

hirdetés

Talán sokakkal előfordult már, hogy télen, ahogy egyre hidegebb lesz, és egyre hamarabb sötétedik, úgy szürkül be szép lassan az öltözködésünk is. Az olyan alapdarabokból, mint a csizmák és a kabátok, színben legtöbbször a feketét, a sötétkéket és a barna különböző árnyalatait választjuk, hogy a legtöbb öltözékünkkel jól harmonizáljanak.

Néha azonban elfér egy kis emlékeztető arról, hogy mennyire divatosan és vidáman mutatnak a színes ruhadarabok, így könnyen megjön a kedv a vidámabb szettek összeállításához.

Az egyedi és bohém műszőrme kabát igazi színfolt télen

Az efféle kabátok iránt csak szélsőséges érzéseket lehet érezni. Hiszen színesek, mintásak  és még szuper szőrösek is. Vagy menten beléjük szeretünk, vagy látni sem akarjuk őket. Bár maga a hagyományos műszőrme kabát is ritkább esetben landol a bevásárlókosarakban, akik már egyszer meglátták bennük a sikkes nőiességet, azok könnyen bele tudják illeszteni a mutatós és elképesztően meleg ruhadarabot a hétköznapi összeállításaikba is.

A vibráló színekben pompázó kabátok extrém daraboknak minősülnek, így nem tudnak minden esemény dresszkódjába beleilleni. Azonban éppen ezért lehet velük nagyon könnyen irtó vagány szetteket kialakítani.

 

A csokoládé- és aranybarna kabátkák feltűnőek ugyan, de sokkal nőiesebben, visszafogottabban variálhatók.

 

Szuper nőiesen mutat a bolyhosabb szőrmekabát is, ami puha textúráját tekintve még izgalmasabb látványt nyújt.

 

 

 

A színösszeállítással a szett stílusát is megalapozhatod. Nőies, letisztult fazonokkal és krémes pasztellszínekkel kombinálva a műszörme kabát roppant elegáns lehet.

 

A kreatív motívumokkal ellátott kreációk még a színes daraboknál is különlegesebb megjelenést teremtenek. A hatvanas-hetvenes éveket megidéző geometriai formák és az állatminták minden méretben és alakban pazarul mutatnak.

 

Szerencsére a boltok polcain lassan teljesen leváltják a műszőrme kabátok a valódi prémekből készült ruhadarabokat. A mai műszőrmék ugyanis mind kinézetre, mind tapintásra akár megtévesztésig hasonlítanak az állati eredetű anyaghoz. Mivel a gyárilag előállított változatok sokkal környezet- és pénztárcabarátabb megoldások, jóval nagyobb választékot vonultatnak fel belőlük az üzletek.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot, Daniel Zuchnik, Streetstyleshooters, Edward Berthelot, Christian Vierig, Edward Berthelot, Christian Vierig, Edward Berthelot, Donell Woodson, Edward Berthelot, Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés